.
FÅ MEGET MERE FOR PENGENE MED

.

DACIA SANDERO

.

EN NY OG FORBEDRET UDGAVE AF EUROPAS MEST SOLGTE BIL  TIL PRIVATE I 2017, 2018, 2019 og 2020

HELT NY OG FORBEDRET PÅ ALLE KANTER

Om lidt kommer den nye Dacia Sandero ( 3. generation). Med den nye Sandero er der åbnet op for brugen af alle de gode komponenter fra Renault. Dacia Sandero kommer i to udstyrsvarianter; grundudgaven, der hedder 'Essential', og topudgaven der hedder 'Comfort'. Opgraderingen koster 17.000 kr. og giver dig en større touchskærm, klimaanlæg, højdejusterbart rat og førersæde og en masse andet udstyr. 

Dacia Sandero er bygget på samme platform, som den nye Renault CLIO og den nye Renault CAPTUR. Derfor er det også muligt at få Dacia Sandero i udgaven Stepway. Denne variant minder om CAPTUR, da den er hævet og har de gode egenskaber fra en crossover/SUV. Sandero er udstyret med en yderst vellykket motor og gearkasse. Den nye og opdaterede CVT-gearkasse (automatgear) kører så godt, at man skulle tro, det var Renaults EDC-gearkasse, der sad i bilen.

Generelt er byggekvaliteten og komforten i den nye Dacia Sandero blevet markant bedre. Det samme gælder for køreegenskaber og støjniveau i kabinen. Med Dacia har man altid fået meget bil for pengene. Men med den nye Dacia Sandero får man virkelig meget for pengene. Som standard har den fået automatisk nødbremse, som også registrerer bløde trafikanter. Køreegenskaberne vurderes næsten at være på niveau med CLIO og CAPTUR, som har fået ekstremt meget ros i pressen.

Med Dacia Sandero får du en fabriksgaranti på 3 år eller 100.000 km (alt efter hvad der indtræffer først).

 
DACIA SANDERO
ESSENTIAL

Effekt: 90hk
Brændstof: Benzin
Manuel gearkasse

Fra: 128.490,-

 
DACIA SANDERO
STEPWAY

Effekt: 90hk
Brændstof: Benzin
Manuel gearkasse

Fra: 160.490,-

 
PRIVATLEASING
SANDERO ESSENTLIAL

Årlige kilometer: 15.000
Leasingperiode: 36 måneder
Udbetaling: 4.995,-

Månedlig ydelse: 2.095,- /md.

 
PRIVATLEASING
SANDERO STEPWAY

Årlige kilometer: 15.000
Leasingperiode: 36 måneder
Udbetaling: 4.995,-

Månedlig ydelse: 2.495,-

1/1

.

1/1
 
EUROPAS MEST SOLGTE BIL TIL PRIVATE I 2018 OG 2019

Dacia har i hele Europa oplevet stor succes de senere år. Specielt Dacia Sandero er en af årsagerne til dette, da den i både 2018 og 2019 var den mest solgte bil til private. Men bilen i sig selv er ikke grunden til Dacias store succes. Det skyldes hele konceptet med at benytte sig af viden, motorer, teknik og erfaring fra Renault. 

VELAFPRØVET OG PÅLIDELIG
De dele der anvendes i Dacia Sandero er mange af de samme dele, som du finder i en moderne Renault. Her gælder bl.a. motorer, gear, kobling og meget mere. Dette er gennemtestede dele, som sikrer, at din Dacia ikke holder på værkstedet oftere end nødvendigt.

BOOK EN PRØVETUR I EN DACIA SANDERO

Har du en bil, vi skal tage i bytte, så oplys dennes registreringsnummer i beskedfeltet.

 

FLERE VIDEOER AF
DACIA SANDERO

.

DYBDEGÅENDE GENNEMGANG
DET SIGER JOURNALISTERNE
INFO OM DACIA SANDERO
INFO OM SANDERO STEPWAY