Volvo V90
Volvo V90 Stationcar

Volvo V90

En luksuriøs stationcar med plads til hele familien

Volvo V90 er en stilfuld og alsidig statiocar, hvor der ikke er sparret på sikkerheden. Er du på udkig efter en sikker bil, hvor der er plads til hele familien, men hvor du ikke vil gå på kompromis med hverken design eller kvalitet, så er Volvo V90 det oplagte valg. Volvo har mere end 60 års erfaring med udvikling og produktion af stationcars eller herregårdsvogne, som de er blevet kaldt i mange år.

Med semiautonome teknologier som adaptiv fartpilot og Pilot Assist kan du slappe helt af, når du kører, uanset om det er på længere ture, hvor du cruiser på motorvejen, eller om det er i myldretrafikken. Den adaptive fartpilot hjælper dig med at holde afstand til den forankørende. Med avancerede radar- og kamerateknologier kan Volvo V90 registrere og tilpasse sig ændringer i den forankørendes hastighed. Samtidig holder Pilot Assist dig i vognbanen ved hjælp af de samme radar- og kamerateknologier.

Volvo V90 - Plug-in hybrid

Drivmiddel
Benzin + El

Elektrisk rækkevidde:
84 - 88 km

Opladning
6A: 12 timer
10A: 5 timer
16A: 3 timer

Forbrug:
18 - 20 gram CO2/km
111,1 - 125 km/l

Volvo V90 Hybrid

 
Plug-in Hybrid

T6 - 398 HK
Udstyrsniveau: Plus

Fra: 639.003,-

Volvo V90 Plugin Hybrid

 
Plug-in Hybrid

T8 - 455 HK
Udstyrsniveau: Plus

Fra: 682.004,-

Volvo V90 Plug In Hybrid

 
Firmabil  |  Beskatning

-

Vejl. beskatning: Se link

En moderne stationcar

-kombinerer den luksuriøse oplevelse med praktiske egenskaber og elegant udseende. Dette gør Volvo V90 til perfektion. Interiøret i Volvo V90 er sofistikeret og enkelt. Der er masser af plads - både til ben og bagage. Modellen er funktionel på alle fronter – også hvad tilslutningssystemer angår. Eksempelvis fås den med både Apple CarPlay og AndroidAuto.

Du finder det store motorudvalg på prislisten længere oppe på denne side. Volvo V90 fås med alt fra en mindre, men økonomisk dieselmotor til den store T8 Twin Engine Hybrid med mere end 400 hk.

.

Volvo Vs Elg
Volvo V90 Sikkerhed

Volvo V90 | God komfort og sikkerhed

Volvo V90 er udstyrret med de seneste teknologier inden for sikkerhed og komfort.

Sikkerhed
Den nye Volvo V90 er udstyret med markedets mest avancerede og standardmonterede sikkerhedspakke, City Safety, med Large Animal Detection og et system, der er med til at forhindre, at bilen forlader vejbanen utilsigtet. Samtidig har den eksempelvis integration med iPhone via Apple CarPlay.

Køreegenskaber
Volvo har igen forbedret køredynamikken med Volvo V90. Når du kører i Volvo V90 mærker du tydeligt, at den er godt afstemt i affjedringen, hvilket giver dig en behagelig og komfortabel køreoplevelse, hvor du kan nyde dine omgivelser, samtidig med at du er i fuld kontrol. Den seneste Power Pulse teknologi giver dieselmotoren en utrolig hurtig respons ved tråd på speederen.

Volvo V90 | Familiebil med fantastisk lyd

I Volvo V90 kan du tilkøbe High-End lydanlægget fra Bowers & Wilkins, som er en af de mest anerkendte højtaler-producenter i verden.

Bowers & Wilkins
Volvo har, siden Volvo XC90 udkom, haft et samarbejde med Bowers & Wilkins. Her får du et system med 19 højtalere, herunder den luftventilerede subwoofer, som giver dig en helt exceptionel lydoplevelse ved at trække luft ind udenfor bilen, så den kan føre mere luft gennem højtaleren. Alle højtalere indstilles individuelt for at optimere akustikken.

Sensus
Musikken, bilens mange sikkerhedssystemer, hjælpesystemer samt navigation og telefoni kan alt sammen styres fra den integrerede 9,3" touchscreen. Hovedprincippet bag Sensus har været at gøre dit liv lettere og mere fornøjeligt, hvad end det gælder komfort, underholdning, navigation og connectivity.

 

Volvo V90 Lydanlæg
Volvo V90 Interiør
Volvo V90 Lyd

Volvo V90

"Bilen du stoler på til at beskytte dine børn,
beskytter nu også deres fremtid"

Volvo V90 med nyt design
Historien bag Volvo V90
Bowers & Wilkins

Book en prøvetur i en Volvo V90, få et tilbud eller få svar på dine spørgsmål

 

Har du noget at tilføje eller en sidste bemærkning, kan du skrive det her

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Kontakt en af vore salgskonsulenter for at høre mere

Viborg

Palle Thaagaard - Sælger Viborg

Palle Thaagaard

Salgsrådgiver

Viborg

Steffen Fruergaard Petersen

Salgsrådgiver

Holstebro

Thomas Skovsgaard - Salgschef Holstebro

Thomas Skovsgaard

Salgschef

Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen - Sælger Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen

Salgsrådgiver