Tillykke Med Din Nye Volvo

Først og fremmest vil vi ønske dig et stort tillykke med din nye Volvo

Hos Dahl Pedersen A/S er vi glade og taknemmelige for, at du har valgt at købe din nye Volvo hos os. Vi vil gøre alt hvad vi kan for, at du får en god oplevelse med din nye bil.

Det hele starter, når du skal afhente bilen. Her hjælper vi dig med at forbinde din telefon til bilen og vi hjælper dig i gang med anvende de mange services der følger med bilen via Google-infotainment systemet.

Her på siden finder du en guide til nogle af de ting du selv kan forberede dig på før afhentning af bilen. Hvis du oplever problemer kan du enten give os en kald, og ellers hjælper vi dig selvfølgelig med opsætningen den dag du får udleveret din bil.

2 ting vi anbefaler dig at forberede inden afhentning af din nye Volvo

.

Opret Google Konto

Opret en Google konto

Din nye Renaults infotainment-system er baseret på Googles teknologier. Derfor vil vi anbefale, at du opretter en Google-konto, så du kan få adgang til de mange features der er tilgængelige i din Renault.

Nogle af de features der kræver en konto hos Google er download af diverse apps. Hvis du f.eks. vil downloade Spotify, så du ikke altid behøver at bruge telefonen til at afspille musik, så kræver det, at du har en Google-konto. Det samme gælder, hvis du vil kunne bruge det stemmeaktiverede system 'Google Assistant'.

Det er selvfølgelig helt op til dig selv, om du ønsker at benytte dig af disse features/apps. Din bil vil også kunne fungere uden at du er opkoblet med en Google-konto.

OBS! Har du en G-mail, har du allerede en Google Konto. Du skal dog kunne huske både mailadresse og password. 

My Renault App

Download My Renault App og opret Renault ID

Hvis du har en smartphone, kan du med fordel downloade My Renault appen, som er designet til at gøre dit liv lettere. Det giver dig bl.a. mulighed for at finde alle de vigtigste oplysninger om din bil. 

Du kan også sende oplysninger til bilen med My Renault appen. Du kan f.eks. planlægge din rute og sende det til bilens navigation. Er det en elbil, kan du også sætte bilen til at forvarme kabinen via appen, se strømniveau og meget mere.

Når du har downloaded app'en får du mulighed for at registrere dig. Når du opretter dit login, er det vigtigt, at du noterer brugernavn og adgangskode, så vi på afhentningsdagen kan forbinde din telefon med din nye Renault.

Vi glæder os til at overdrage din nye Renault til dig

På dagen hvor du afhenter din nye Renault vil vi gerne gennemgå alle bilens smarte features og generelle funktioner. Vi vil gøres vores bedste for, at du bliver godt klædt på til at køre vejene tynde i din nye Renault. På afhentningsdagen viser vi dig også rundt i forretningen, så du præsenteres for de medarbejdere og afdelinger, som du formentlig kommer til at møde i fremtiden.

Vi skal dog gøre opmærksom på, at vi ved betaling af bilen ikke kan modtage Mastercard. Gebyrerne er simpelthen for høje. Har du ikke mulighed for at betale med et Dankort, vil vi anbefale, at du tager kontakt til din bank, så de kan være klar til at foretage en straksoverførsel.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og hos Dahl Pedersen A/S og vi håber, at du bliver glad for din nye Renault.

De bedste hilsner
Salgspersonalet

Dahl Pedersen A/S