Volvo Xc90 Firmabil
Beskatning Volvo Xc90 R Design

Volvo XC90 - Beskatning af firmabil

En luksuriøs firmabil ned til selv de mindste detaljer

Volvo XC90 har sat nye standarder for, hvad der kræves af en luksus SUV i Premium-segmentet. Ved at kombinere banebrydende teknologi for både sikkerhed og kørekomfort har Volvo XC90 overgået, hvad der før har kunnet forventes af en bil.

Volvo XC90 fik 100% i 'Safety Assist'-kategorien hos Euro NCAP. Dertil var Volvo XC90 også den første bil, der fik maksimalt antal point i bremsetestene AEB City og AEB Interurban. XC90 er udstyret med en avanceret fodgængerbeskyttelse, som på daværende tidspunkt ikke var en del af de mange sikkerhedstest fra uafhængige selskaber. Dette skyldes, at det var en helt ny teknologi, der ikke tidligere var set. Dette er igen et bevis på, at Volvo fortsat dominerer branchen, når der er tale om sikkerhed for biler.

I alle versioner får du adaptiv fartpilot og Pilot Assist (Volvos semiautonome pilot der hælper med at holde dig inden for vognbanen). Den anerkendte City Safety pakke indgår også og omfatter eksempelvis Cyclist Detection, Large Animal Detection og Cross Traffic Detection (alle med Full Auto Brake).

Beskatningsgrundlag
Plug-in Hybrid

Udstyrsniveau: Plus (Bright)
Motor: T8 / 455hk

Vejl. beskatning fra
849.000 kr.

Beskatningsgrundlag
Plug-in Hybrid

Udstyrsniveau: Ultimate (Bright)
Motor: T8 / 455hk

Vejl. beskatning fra
894.000 kr.

Beskatningsgrundlag
Plug-in Hybrid

Udstyrsniveau: Ultimate (Dark)
Motor: T8 / 455hk

Vejl. beskatning fra
894.000 kr.

Volvo XC90 som firmabil
Nyd dit nye fristed

Nyd hvert et øjeblik af din køretur, for den bliver ikke meget bedre, end når du sidder bag rettet i din Volvo XC90. Med de anerkendte teknologier og sikkerhedssystemer får du en køretur ud over det sædvanlige. Med systemer som 'City Safety' bliver du opmærksom på andre trafikanter, fodgængere, cyklister og større dyr. Så når du kører i den tætte myldretrafik, kan du være helt afstresset og lade bilen tage styringen. Om nødvendigt bremser bilen også for dig, eller overtager styringen og forsøger at undvige en kollision.

Volvo Xc90 Firmabil Sikkerhed
Volvo Xc90 City Safety

Få en komfortabel køretur i din firmabil

Tilpasser sig til din kørsel
Der hersker ingen tvivl om, at Volvo XC90 er en luksuriøs bil med raffinerede detaljer, men med det sagt indeholder den også alle de gode egenskaber, der kendetegner Volvos SUV-serie. XC90 er en bil, der lader dig opleve verden på helt nye måder. Du kan få luftaffjedring, der omfatter et meget avanceret elektronisk system, som lader dig indstille styrtøj, undervogn og motorrespons.

Sikkerhed i særklasse
Med intelligente aktive og passive sikkerhedsteknologier sætter Volvo helt nye standarder, hvad angår sikkerhed i biler. Alle disse teknologier og systemer er standard i Volvo XC90.

Firmabil med 'City Safety'

 • Cross Traffic Alert, som hjælper med at spotte de blinde vinkler, når du eksempelvis skal bakke ud fra en parkeringsplads. Om nødvendigt kan den også bremse bilen for dig.
   
 • Steering Support, der eksempelvis, hvis man er uopmærksom, kan overtage styringen og styre uden objekter for at undgå kollision.
   
 • Meget mere

Volvo XC90 med IntelliSafe

 • Adaptiv fartpilot, der holder afstanden til forankørende. Denne kan også stoppe bilen helt og sætte igang igen, hvis du eksempelvis holder i kø.
   
 • Pilot Assist, der giver en hjælpende hånd med at holde dig inden for vejstriberne. Denne funktion taler sammen med navigationsanlægget for at give en blødere og mere behagelig kørsel i sving mm.
   
 • Meget mere

Premium lydanlæg i din nye firmabil
-flere valgmuligheder

Bowers & Wilkins
Hvis fantastisk ikke er godt nok, kan du vælge et lydsystem fra Bowers & Wilkins, der er noget af det ypperste, du kan få til din bil. Med dette lydsystem kommer musikken helt tæt på dig takket være innovativ lydbehandlingsteknologi, så du i din Volvo kan genskabe akustikken fra forskellige rum. De 19 højttalere spiller perfekt sammen, og du kan få følelsen af at sidde til en livekoncert, når du sidder i din XC90 fra Volvo.

Harman Kardon
Et lydsystem fra Harman Kardon er lig med en lydoplevelse udover det sædvanlige. Klare, rene toner er det, der kendetegner Harman Kardon, og det er også det, du kommer til at opleve i XC90, hvis du vælger dette lydsystem. Sammen med hi-fi-specialister fra Harman Kardon er de 14 højttalere nøje udvalgt og placeret, så både du og dine passagerer kan nyde den fantastiske lyd.

Beskatning Volvo Xc90 Bowers Wilkins
Lyd I Volvo Xc90 Firmabil

Volvo XC90

"Lydkvalitet så naturtro, at det føles
som første række ved en symfonikoncert
- uanset hvor i bilen du sidder.
"

Bowers & Wilkins
Harman Kardon

Book en prøvetur i en Volvo XC90, få et tilbud eller stil dine spørgsmål her

 

Har du noget at tilføje eller en sidste bemærkning, kan du skrive det her

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Kontakt en af vore salgskonsulenter for at høre mere

Holstebro

Thomas Skovsgaard - Salgschef Holstebro

Thomas Skovsgaard

Salgschef

Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen - Sælger Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen

Salgsrådgiver

Viborg

Palle Thaagaard - Sælger Viborg

Palle Thaagaard

Salgsrådgiver

Viborg

Steffen Fruergaard Petersen

Salgsrådgiver