Volvo Xc60 Firmabil
Beskatning Volvo XC60 Plug In Hybrid

Volvo XC60 - Beskatning af firmabil

Få din egen luksuriøse Premium SUV som firmabil

Volvo XC60 er en elegant og sporty SUV. Et robust og elegant svensk design understøttet af et luksuriøst interiør, hvor den nyeste teknologi indgår i alle elementer af bilen. Volvo XC60 har en perfekt balance mellem elegance og praktikalitet. Med de karakteristiske Full-LED lygter (Thors Hammer) og Active High Beam får du det bedste lys og udsyn over vejen, uden at du blænder modkørende.

Som altid har Volvo haft sikkerheden i fokus. Med de nyeste teknologier hjælper Volvo XC60 dig med at undgå kollisioner med andre trafikanter. Volvo XC60 hjælper med at holde dig inden for vejstriberne for at minimere ulykker og andre stressende situationer.

Masser af udstyr på Volvo XC60 som firmabil
Volvo går aldrig ned på sikkerhedsudstyr. Derfor får du som standard udstyr som City Safety med Steering Support. Dette inkluderer Cross Trafic Detection, Pedestrian Detection (fodgængergenkendelse), Cyclist Detection og meget mere. City Safety med Steering Support er et kollisionsforebyggende sikkerhedsstystem, der hjælper med at bremse i situationer, hvor føreren af bilen ikke når at reagere. Men der er meget, meget mere sikkerhedsudstyr i Volvo XC60, og du kan se det hele i prislisten.

Andet standardudstyr tæller: ● 18" alufælge ● Læderrat ● Klimaanlæg ● Digital instrumentering ● Aut. nedblændende bakspejl ● Indtræk i stof og kunstlæder ● Adaptiv fartpilot ● Pilot Assist ● Parkeringssensorer ● High Performance lydanlæg (224W forstærker og 10 højtalere) ● 9,3" touchscreen og meget mere.

Beskatningsgrundlag
Plug-in Hybrid

Udstyrsniveau: Plus (Bright)
Motor: T6 / 398hk

Vejl. beskatning fra
619.000 kr.

Beskatningsgrundlag
Plug-in Hybrid

Udstyrsniveau: Ultimate (Bright)
Motor: T6 / 398hk

Vejl. beskatning fra
659.000 kr.

Beskatningsgrundlag
Plug-in Hybrid

Udstyrsniveau: Ultimate (Dark
Motor: T8 / 455hk

Vejl. beskatning fra
699.000 kr.

Volvo XC60  |  Firmabil med sikkerheden i højsædet

Som standard er Volvo XC60 selvfølgelig udstyret med alt sikkerhedsudstyret. Her gælder eksempelvis 'City Safety', som hjælper dig med at være opmærksom på dine omgivelser. Teknologien gør dig opmærksom på og reagerer på køretøjer, fodgængere, cyklister og større dyr - også når det er mørkt. Systemet er som opsat til at advare dig, eller om nødvendigt overtage styringen og bremse eller undvige objekter eller personer. Denne aktive sikkerhedsteknologi hjælper med at reducere effekten af en kollision eller helt at undgå den.

Erhverver du dig en Volvo XC60 firmabil, støtter den dig, hvis du tvinges ud i en hurtig undvigemanøvre, hvis du kører mellem 50 og 100 km/t. Her kan den nemlig hjælpe med at bremse hjulene individuelt for at forstærke din styring og kontrol over bilen.

.

Volvo Xc60 Firmabil City Safety
Sikkerheden I En Volvo Xc60 Firmabil

En firmabil med fantastisk komfort og sikkerhed

Hydraulisk affjedring (ekstraudstyr) giver dig den perfekte balance og komfort på vejene. Uanset vejens overflade får du en komfortabel og jævn rejse, så du altid føler, at du har kontrol over bilen.

Med de nyeste sikkerhedsteknologier hjælper din firmabil dig med at undgå kollisioner. Ved hastigheder op til 135 km/t hjælper Volvo XC60 og Pilot Assist med at holde dig inden for vejstriberne, mens den adaptive fartpilot holder afstand til forankørende trafikanter. Dermed hjælper Volvo XC60 dig med at minimere risiko for ulykker og andre stressede situationer.

Med det integrerede navigationsanlæg bliver det nemt at følge anvisningerne og holde fokus på vejen. Vejvisningen kan nemlig også vises i instrumentpanelet bag rattet eller i det innovative Head-up Display.

Luksuriøs firmabil med fantastisk lyd

Bowers & Wilkins
Med det fantastiske Bowers & Wilkins anlæg kan du nyde musikken på præcis den måde, kunstneren ønskede, at det skulle nydes. En uovertruffen lydoplevelse med krystalklar lyd som sad du til live koncert med Avicii eller Bon Jovi. 15 separate high-end højtalere der tilsammen leverer 1100 W. Se mere her

Harman Kardon
Harman Kardon Premium Sound er afbalanceret og samtidig kraftig. De 14 højtalere og en luftventileret subwoofer giver en fantastisk lydoplevelse ud over det sædvanlige. Se mere her

Ren luksus
Volvo XC60 er skabt af naturlige, luksuriøse materialer som eksempelvis ægte træ, det fineste læder samt andre smukke detaljer som gør enhver køretur til noget specielt.

.

Beskatning Af Volvo Xc60 Med Bowers Wilkins
Volvo Xc60 Lyd Firmabil
Volvo Xc60 Firmabil Interioer

Volvo XC60

"Some times, the moments that never happen, matter the most"

Volvo XC60 Plug-in Hybrid som firmabil
Sikkerheden i din Volvo XC60 firmabil
Bowers & Wilkins
Harman Kardon

Bestil en prøvetur eller få et tilbud

Udfyld kontaktformularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt. -uanset om du vil have et tilbud, eller blot vil have besvaret nogle spørgsmål.

 

Har du noget at tilføje eller en sidste bemærkning, kan du skrive det her

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Kontakt en af vore salgskonsulenter for at høre mere

Holstebro

Thomas Skovsgaard - Salgschef Holstebro

Thomas Skovsgaard

Salgschef

Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen - Sælger Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen

Salgsrådgiver

Viborg

Palle Thaagaard - Sælger Viborg

Palle Thaagaard

Salgsrådgiver

Viborg

Steffen Fruergaard Petersen

Salgsrådgiver