Volvo XC40 Beskatning
Beskatning Volvo XC40

Volvo XC40 - Beskatning af firmabil

Design din firmabil præcis som du ønsker den

Volvo XC40 er Volvos svar på en kompakt Premium SUV. Den er up-to-date, hvad angår både design, teknologi og sikkerhed. Interiøret har sin inspiration fra de større og dyrere biler fra 60-serien og 90-serien, men den er alligevel helt sin egen. Du kan tilpasse den præcis, som du ønsker den, hvad angår valg af farver mm. 

Selvom Volvo XC40 er mindre end Volvo XC60, så er den ikke meget mindre. Den er kun 6mm lavere 4cm smallere. Det er stadig en stor SUV, som egner sig perfekt som firmabil, hvor der også vil være plads til hele familien. 

Som kendetegnet ved Volvo så er XC40 selvfølgelig også højt udstyret. Du får som standard pilot assist og adaptiv fartpilot, alufælge, automatisk klimaanlæg, Volvo On Call samt alle de velkendte sikkerhedsteknologier som Run off Mitigation, sæder der beskytter mod piskesmæld og meget mere.

Med Volvo On Call appen kan du via din smartphone holde styr på og delvist styre din bil. Du kan låse bilen, låse op, forvarme bilen, tjekke brændstofniveau, sende destinationer til bilens navigationsanlæg og meget mere. Volvo On Call er til for at gøre din hverdag lettere. 

Beskatningsgrundlag
Extended Range

Udstyrsniveau: Plus
252hk - 571 km

Vejl. beskatning fra
373.000 kr.

Beskatningsgrundlag
Extended Range

Udstyrsniveau: Ultimate
252hk - 571 km

Vejl. beskatning fra
418.000 kr.

Beskatningsgrundlag
Twin Motor

Udstyrsniveau: Ultimate
408hk - 536 km

Vejl. beskatning fra
451.000 kr.

Præg selv designet på din nye firmabil

Med det moderne design og store udvalg af styling-optioner kan du tilpasse Volvo XC40 præcis, som det passer dig. Uanset om du ønsker en elegant, sporty eller rå firmabil, så kan du få Volvo XC40 til at passe til ønsket.

Volvo XC40 er en rummelig firmabil, hvilket også kommer til udtryk i kabinen. Her får du meget store opbevaringsrum. Det smarte design har gjort firmabilen mere funktionel med mulighed for større opbevaringsrum i døre samt under sæderne. Derudover har du nu mulighed for at tilkøbe en speciel plads i midterkonsollen med trådløs opladning.

Styling og intelligens
Du har mulighed for et hav af tilbehør- og styling-kits både inde og ude, så du kan style firmabilen præcis, som du ønsker den. Med det store udvalg af farvekombinationer (2-farvet karosseri), kan du gøre bilen så personlig, som du drømmer om. 

Volvo har implementeret nogle af de smarteste teknologier fra deres 90'er serie, som eksempelvis deres intelligente op- og nedblænding, der giver dig det optimale overblik over trafikken om aftenen. Den kan selv blænde ned for modkørende i modsatte vejbane, mens den holder din vejbane oplyst, som hvis du stadig kørte med langt lys

.

Beskatning Volvo XC40 R Design
Beskatning Volvo XC40 Momentum
Beskatning Af Volvo XC40
Volvo Xc40 Firmabil Interiør

.

Volvo XC40 Beskatning Harman Kardon
XC40 Firmabil Navigation
Volvo XC40 Firmabil Cross Trafic

Få fantastisk lyd i din Volvo XC40 firmabil

Harman Kardon i firmabilen
Det er normalt, at du kan få god lyd i din firmabil. Men med disse Harman Kardon højtalere får du fantastisk lyd samt et premium look til den i forvejen friske og stilrige kabine. Dette lydanlæg leverer hele 600 watt fordelt på de 14 højtalere i kabinen. Samtidig vil en 12-kanals forstærker optimerer lydkvaliteten. Hvis der er meget støj i kabinen, kan systemet selv justere lydstyrke og intensitet, så du får en fantastisk lydoplevelse i din firmabil.

En firmabil med Premium udstyr
De teknologier, som vi også kender fra Volvos større biler, er selvfølgelig også tilgængelige i Volvo XC40. Det gør den til en af de bedst udstyrede modeller på markedet for "mindre" premium-SUV'er. IntelliSafe Assist pakken er standard, når du vælger Volvo XC40 som firmabil. Derudover har du mulighed for at tilkøbe IntelliSafe Surround:

  • IntelliSafe Assist
    • Pilot Assist
    • Adaptiv fartpilot
  • IntelliSafe Surround
    • Cross Traffic Alert med bremsehjælp
    • Blindspot Warning (BLIS)

Vil du vide mere? Vil du prøve bilen? -eller vil du have et tilbud?

Kontakt os herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Har du noget at tilføje eller en sidste bemærkning, kan du skrive det her

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Kontakt en af vore salgskonsulenter for at høre mere

Holstebro

Thomas Skovsgaard - Salgschef Holstebro

Thomas Skovsgaard

Salgschef

Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen - Sælger Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen

Salgsrådgiver

Viborg

Palle Thaagaard - Sælger Viborg

Palle Thaagaard

Salgsrådgiver

Viborg

Steffen Fruergaard Petersen

Salgsrådgiver