Volvo V90 Firmabil
Bekskatning Volvo V90

Volvo V90 - Beskatning af firmabil

En luksuriøs firmabil med plads til hele familien

Volvo V90 er en moderne stationcar, der kombinere praktiske egenskaber med komfort, elegant design og luksus. I den nye Volvo V90 finder du et sofistikeret, men avanceret interiør, som er let anvendeligt med den store integrerede 9,3" touchscreen. Volvo V90 er en stor bil med masser af plads til bagage.

Den er som standard udstyret med Pilot Assist, som er en semi-autonom teknologi, der hjælper med at styre inden for vognbanen, når du blot har en hånd på rettet. Derudover har den også adaptiv fartpilot, der hjælper dig med at følge trafikken helt afstresset. Volvo V90 kommer med markedets mest avancerede (standard) sikkerhedspakke, City Safety, som eksempelvis eksempelvis forsøger at bremse eller undgå en kollision, hvis eksempelvis en cyklist, fodgænger eller en anden trafikant kører ud foran bilen.

Ønsker du en lidt højere siddeposition, kan du vælge V90 Cross Country som firmabil, hvor du får lidt ekstra frihøjde og et mere "råt" design.

Beskatning Volvo V90 Plug In Hybrid

Beskatningsgrundlag
Plug-in Hybrid

Udstyrsniveau: Plus
Motor: T6 - 398hk

Vejl. beskatning fra
580.000 kr.

Beskatning Volvo V90 Inscription

Beskatningsgrundlag
Plug-in Hybrid

Udstyrsniveau: Ultimate (Bright)
Motor: T6 - 398hk

Vejl. beskatning fra
620.000 kr.

Beskatning Volvo V90 R Design

Beskatningsgrundlag
Plug-in Hybrid

Udstyrsniveau: Ultimate (Dark)
Motor: T6 - 398hk

Vejl. beskatning fra
620.000 kr.

En moderne premium firmabil

- kombinerer den luksuriøse oplevelse med praktiske egenskaber, elegant design og en fantastisk komfort - en meget præcis beskrivelse af Volvo V90. En moderne stationcar skal selvfølgelig også kunne tilbydes som Plug-in Hybrid, hvor Volvo V90 fås med enten 340hk eller 390hk. Med hybridteknologien kombineres det fantastiske moment fra elmotoren med en kraftfuld benzinmotor. Derfor er brændstofforbruget også reduceret markant sammenlignet med en traditionel brændstofdrevet motor. 

Med Plug-in Hybrid teknologien fra Volvo, får du mulighed for på kortere distancer at køre på ren el. Du kan lade bilen op derhjemme med en Home Box eller på offentlige ladestandere. Derudover lader batteriet under bremsning og motorbremsning for at udnytte den ellers tabte energi, som en opbremsning genererer.

.

Beskatning Volvo V90 Forsikring
Volvo V90 Firmabil

Volvo V90 | Det sikre valg af firmabil

Volvo V90 har alle de seneste teknologier, hvad angår sikkerhed og komfort.

Sikkerhed
Som nævnt længere oppe på siden, er Volvo V90 udstyret med markedets mest avancerede og standardmonterede sikkerhedspakke CitySafety. Det, der er unikt ved Volvo, er, at der ikke blot er fokus på fører og passagerer. Der er også fokus på omgivelserne. Ved påkørsel af en fodgænger løftes kølerhjelmen for at være mere stødabsorberende. Ved kollision med en anden bil skubbes motoren ned under bilen for, at den ikke skubbes ind i kabinen. Samtidig "skydes" pedalerne ned, så man ikke risikerer at sidde i klemme eller komme i karambolage med dem. 

Køreegenskaber
Når du kører i en Volvo V90, mærker du, at affjedringen er godt afstemt. Den er ikke så kontant og direkte i styringen, som var det en sportsvogn - men den ligger fantastisk på vejen som den "flyder", den er. Den seneste Power Pulse teknologi giver dig en utrolig hurtig respons ved tråd på speederen. Ønsker du endnu mere moment, forbedret motorstyring og styring af gear, så kan du altid vælge at få lavet en Polestar Effektoptimering.

Volvo V90 | Firmabil med fantastisk lyd

I Volvo V90 kan du tilkøbe High-End lydanlægget fra Bowers & Wilkins, som er en af de mest anerkendte højtaler-producenter i verden.

Bowers & Wilkins
Volvo har, siden Volvo XC90 udkom, haft et samarbejde med Bowers & Wilkins. Her får du et system med 19 højtalere - herunder den luftventilerede subwoofer, som giver dig en helt exceptionel lydoplevelse ved at trække luft ind udenfor bilen, så den kan føre mere luft gennem højtaleren. Alle højtalere indstilles individuelt for at optimere akustikken.

Sensus
Musikken, bilens mange sikkerhedssystemer, hjælpesystemer samt navigation og telefoni kan alt sammen styres fra den integrerede 9,3" touchscreen. Hovedprincippet bag Sensus har været at gøre dit liv lettere og mere fornøjeligt, hvad end det gælder komfort, underholdning, navigation og connectivity.

 

Volvo V90 Firmabil Lydanlaeg
Volvo V90 Firmabil Interioer

Volvo V90

"Bilen du stoler på til at beskytte dine børn,
beskytter nu også deres fremtid"

Volvo V90 Firmabil
Historien om Volvo Stationcar og V90
Bowers & Wilkins i din firmabil

Bestil en prøvetur, få et tilbud eller stil dine spørgsmål her

 

Har du noget at tilføje eller en sidste bemærkning, kan du skrive det her

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Kontakt en af vore salgskonsulenter for at høre mere

Holstebro

Thomas Skovsgaard - Salgschef Holstebro

Thomas Skovsgaard

Salgschef

Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen - Sælger Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen

Salgsrådgiver

Viborg

Palle Thaagaard - Sælger Viborg

Palle Thaagaard

Salgsrådgiver

Viborg

Steffen Fruergaard Petersen

Salgsrådgiver