Volvo V90 Cross Country
Volvo V90 CC

Volvo V90 Cross Country

Fås ikke længere fra ny på det danske marked

Volvo V90 Cross Country er en bil, der skal opleves. Med sit sporty look og de alsidige køreegenskaber passer Volvo V90 Cross Country perfekt til den aktive livsstil. Med den intelligente AWD-teknologi (firehjulstræk), der selv fordeler trækkraft mellem for- og baghul, skal du ikke bekymre dig, når du kører rundt i terrænet med cykelholder eller skiboks på taget.

Det er som om, at Volvo V90 CC udstråler aktiv livsstil. Derfor fås V90 CC også som Volvo V90 CC - Ocean Race. Her får du vandtætte måtter samt et hårdt vandafvisende bagagerumsgulv, så du ikke behøver at bekymre dig om våde og snavsede genstande eller tøj bagagerummet samt våde sko i kabinen. 

I et eksotisk land med barsk skønhed præger Volvo V90 Cross Country naturen med sit unikke design og de fantastiske køreegenskaber. Uanset hvilket vejr og hvilke udfordringer din rejse eller hobby må byde på, så kan du trygt regne med Volvo V90 CC. Du har mulighed for at indstille Volvo V90 Cross Country til; Komfort, Dynamic, Eco, Off-Road eller Individuel. Med Individuel tilstand kan du afstemme bilen, så du selv klarer de selv mest vanskelige forhindringer, du måtte møde på din vej! Har du ikke brug for den ekstra frihøjde, så kunne den almindelige Volvo V90 måske være et alternativ.

Volvo V90 Cross Country
- et fantastisk sted at opholde sig

Et fristed fyldt med naturligt lys
Det skandinaviske design bliver bragt til live i en rummelig og lys-fyldt kabine, et sted, hvor luksus og teknologi forbedrer din rejse og gør dit liv lettere. Oplev en kabine fyldt med naturligt lys, hvor panorama-soltaget giver Volvo V90 Cross Country en bedre fornemmelse af lys, luftighed og plads

Kom tættere på musikken
Premium Sound by Bowers & Wilkins bringer enestående realisme til din yndlingsmusik, og sætter dig i centrum af forestillingen. Du kommer virkelig til at føle, at du sidder til en live koncert med dit yndlingsband.

Renere luft
Med den nyeste teknologi "CleanZone" bliver luften inde i bilen renere end luften udenfor. Denne teknologi filtrerer partikler og lugte, og hvis forureningen stiger udenfor, lukker Volvo V90 Cross Country for luftindtag.

Volvo V90 Cross Country AWD
Volvo V90 CC AWD
En stationcar med egenskaberne fra en SUV

Terrænkørsel
Volvo V90 CC er dynamisk og sofistikeret. Med en ekstra frihøjde samt et intelligent 4-hjulstræk (AWD) klarer Volvo V90 CC sig utroligt godt i terrænet. Afhængigt af behovet fordeler Volvo V90 CC selv trækkraften til for- og baghjul, så du undgår hjulspin i glat føre. Med den aktive undervogn med luftaffjedring (ekstraudstyr) kompenserer Volvo V90 CC utroligt godt for bump og huller.

Landevejs- og bykørsel
På landevejen har du de samme gode egenskaber som i den traditionelle Volvo V90. Nogle vil endda vurdere, at Volvo V90 CC er bedre kalibreret og ligger bedre på vejen. Samtidig får du en højere siddeposition, som giver dig et bedre overblik over vejen og dine medtrafikanter. Med adaptiv fartpilot og autopilot (semi-autonome køreegenskaber) kan du slappe helt af - selv når du kører i myldretiden.

Premium lyd og infotainment

Bowers & Wilkins
Her får du et lydsystem med 19 højtalere. Dette inkluderer også en luftventileret subwoofer, der ved at trække luft ind udefra giver dig en behagelig og naturlig lydoplevelse. Ved at føre mere luft gennem højtaleren får du en dybere bas. Alle højtalere er indstillet individuelt for at optimere akustikken. På den 9,3" touchscreen kan du indstille lydanlægget til at gengive lydoplevelsen, som sad du i Stockholms koncertsal.

Sensus
Musikken og bilens mange hjælpesystemer kan du styre gennem den 9,3" touchscreen, der er integreret midt i bilens instrumentbræt. Herfra vil du også kunne aktivere og deaktivere nogle af de mange sikkerhedssystemer samt indstille bilens navigation mm. Hovedprincippet bag Sensus er at gøre livet lettere og mere fornøjeligt. Dette gælder både komfort, underholdning, navigation og connectivity.

Volvo V90 Cc Bowers Wilkins
Volvo V90 Interiør

Volvo V90 CC

"Adventures that knows no limits"

"Discover a new way yo explore"

"Adventures that knows no limits"

Volvo V90 Cross Country med Bowers & Wilkins

Vil du prøve en Volvo V90 CC? Vil du have et tilbud? -eller har du nogle spørgsmål?

 

Har du noget at tilføje eller en sidste bemærkning, kan du skrive det her

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Kontakt en af vore salgskonsulenter for at høre mere

Holstebro

Thomas Skovsgaard - Salgschef Holstebro

Thomas Skovsgaard

Salgschef

Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen - Sælger Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen

Salgsrådgiver

Viborg

Palle Thaagaard - Sælger Viborg

Palle Thaagaard

Salgsrådgiver

Viborg

Steffen Fruergaard Petersen

Salgsrådgiver