Volvo V60 Firmabil
Beskatning Af Volvo V60 Plug In Hybrid

Volvo V60 - Beskatning af firmabil

Den alsidige Premium stationcar

Er du på udkig efter en flot bil, hvor hele familien er godt beskyttet? Så er den nye Volvo V60 helt sikkert noget dig. Med den nye V60 får du en stor og lækker familiebil, der er fyldt med udstyr, men hvor sikkerheden selvfølgelig har været førsteprioritet.

Den nye Volvo V60 er ekstremt rummelig, med et stort bagagerum og med masser af plads på bagsædet. Den ekstra benplads på bagsædet har man opnået ved at øge afstanden mellem hjulene og ved at gøre bilen længere end sin forgænger. Den øgede akselafstand gør også, at bilen ligger bedre på vejen, samt at Volvo V60 får et mere eksklusivt look.

Vælger du Volvo V60 som firmabil, får du en bil, der er udstyret med de nyeste sikkerhedsteknologier. Der har ikke kun været fokus på sikkerheden under en kollision, men også på systemer der kan forebygge en kollision. Med de mange sikkerhedsteknologier hjælper Volvo V60 dig med at være ekstra opmærksom i trafikken. Nu kan du tage på lange, hyggelige ture med familie og kollegaer, uden at du behøver at stresse over trafik mm.

Her kommer den adaptive fartpilot og Volvos "Pilot Assist" ind i billedet. Forestil dig, at du har haft en stresset dag på arbejde, og du skal nu ud i myldretrafikken og hjem til familien. I stedet for at trafikken stresser dig, kan du mentalt lade op ved at lade bilen gøre størstedelen af arbejdet på hjemturen.

Den adaptive fartpilot holder afstanden til den forankørende, mens "Pilot Assist" holder dig inden for vejbanen. Hvil blot dine hænder på rattet, mens du stille glider gennem den tætte trafik. Standser bilen foran dig, bremser du også i Volvo V60. Når den forankørende sætter i gang, starter Volvo V60 selv, så du afstresset kommer gennem den tætte trafik.

Beskatning Volvo V60 Plug In Hybrid

Beskatningsgrundlag
Plug-in Hybrid

Udstyrsniveau: Plus
Motor: T6 - 398hk

Vejl. beskatning fra
520.000 kr.

Beskatning Volvo V60 Inscription

Beskatningsgrundlag
Plug-in Hybrid

Udstyrsniveau: Ultimate (Bright)
Motor: T6 - 398hk

Vejl. beskatning fra
555.000 kr.

Beskatning Volvo V60 R Design

Beskatningsgrundlag
Plug-in Hybrid

Udstyrsniveau: Ultimate (Dark)
Motor: T6 - 398 hk

Vejl. beskatning fra
555.000 kr.

Stig Holm - Fysioterapeut

"Volvo V60 adskiller sig markant fra de andre biler i feltet og er en meget helstøbt bil. Sæderne er rigtig gode, rattet er let at indstille, og betjeningen fungerer intuitivt. Den har en lidt smallere indstigningsplads end Opel Insignia og VW Passat, men det opvejes af supergode sæder"

Michael Olsen - LeasePlan (adm. direktør)

"Volvo V60 er en fuldt fortjent vinder. Volvo har altid været en god bil, men der er virkelig sket noget i de senere år, hvor især designet har fået et løft. Ovenikøbet er V60 en bil, der byder på lige så god plads som den tidligere V70, og hvor importøren har fået nogle gode priser."

.
.

Volvo V60 Firmabil Med Navigation
Volvo V60 Sikkerhed I Firmabil

En firmabil for hele familien

Det nye design på Volvo V60 oser af selvtillid og elegance. For at dette også skal være det generelle helhedsindtryk af bilen, så er Volvo V60 som firmabil udstyret med Premium-udstyr i alle afskygninger - uanset om du tænker sikkerhed, komfort eller køreegenskaber.

Som den første Volvo snakker den føromtalte teknologi 'Pilot Assist' sammen med navigationsanlægget for at give en blødere og mere komfortabel køretur. For at optimere præcisionen i 'Pilot Assist', får du også Full LED-lygter som standard. Alt ved Volvo V60 er 100% gennemtænkt.

Sikkerheden i en Volvo V60 er som forventeligt helt i top. Sæderne er udviklet på baggrund af teknologien WHIPS, der forebygger piskesmæld. Sæderne er støbt i ét, og bliver du påkørt bagfra, vil sædebunden glide frem og sædet tippe bagover for at absorbere energien ved sammenstødet og mindske skader ved uheld.

Disse sikkerhedsteknologier finder du overalt i Volvo V60. Derfor er Volvo V60 også den perfekte familiebil i alle aspekter. Den er rummelig, komfortabel, sikker og elegant - den er den perfekte firmabil.

Firmabil for hele familien med Premium Sound

Bowers & Wilkins
Med Volvo V60 får du muligheden for at tilvælge det ypperste inden for lydsystemer til biler. Ønsker du at nyde dine favoritnumre med krystalklar lyd eller dyb bas? Med lydanlæget fra Bowers & Wilkins får du en helt sublim lydoplevelse uanset musikgenre. Du har mulighed for at indstille anlægget til forskellige "lydoplevelser" som eksempelvis 'Studio' eller Stockholms koncertsal. Her får du en integreret subwoofer, der suger luften ind udefra for at give en kraftfuld bas.

Harman Kardon
Vil du gerne have lækker lyd med ekstremt klare toner? Bassen er ikke så dyb som i førnævnte lydanlæg, men de klare og mellemliggende toner spiller helt perfekt. Harman Kardon er en af verdens førende producenter af premium lydanlæg. Dette kommer også til udtryk i Volvo V60. Ikke blot lyden er premium, men også designet er elegant og lækkert. Samtidig har Harman Kardon-anlægget systemet 'Automatic Level Adjustment', der selv justerer lydstyrke og intensitet efter støjniveauet i kabinen.

.
.

Firmabil Volvo V60 Bowers Wilkins
Beskatning Volvo Xc40 Harman Kardon

Derfor vil du have en Volvo V60 som firmabil

"There's more to life than a Volvo,
that's "why you drive one"

A Driver's Car
Interiør i Volvo V60
Bowers & Wilkins
Harman Kardon

Book en prøvetur, få et tilbud eller få svar på dine spørgsmål

 

Har du noget at tilføje eller en sidste bemærkning, kan du skrive det her

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Kontakt en af vore salgskonsulenter for at høre mere

Holstebro

Thomas Skovsgaard - Salgschef Holstebro

Thomas Skovsgaard

Salgschef

Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen - Sælger Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen

Salgsrådgiver

Viborg

Palle Thaagaard - Sælger Viborg

Palle Thaagaard

Salgsrådgiver

Viborg

Steffen Fruergaard Petersen

Salgsrådgiver