Volvo V60 Cross Country
V60 Cross Country

Volvo V60 Cross Country

Fås ikke længere fra ny på det danske marked

Volvo V60 Cross Country er en bil i en klasse for sig. Gennem sit dristige og moderne design lægger den op til eventyr, og den er derfor perfekt til den aktive livsstil. Volvo V60 Cross Country er hårdfør, og med sin AWD-teknologi (firehjulstræk) giver den dig styringen i alt slags vejr. Du skal derfor ikke bekymre dig om cyklen eller kajakken på taget, når du kører rundt i terrænet, for Volvo V60 Cross Country sørger for, at alt og alle kommer sikkert frem.

Volvo V60 Cross Country er ikke bare endnu en bil, der let som ingenting klarer terrænkørsel. Den er først og fremmest unik og har et moderne design, som på bedste vis komplimenterer Volvos høje sikkerhedsniveau. Du får derfor både sikkerhed og æstetik på højeste niveau på én gang.

Den bidrager til øget selvtillid på vejene. Med Volvo V60 Cross Country får du også højere frihøjde samt Standard Hill Descent Control, der sørger for at bringe dig sikkert ned ad bakker. Ved at gøre brug af bilens automatiske bremser får du en så stabil nedkørsel som muligt.

Volvo V60 Cross Country
- den alsidige stationcar

Volvo V60 Cross Country bringer dig ikke kun sikkert frem, når du kører på andet end asfalt. Når du kører i byer og på landeveje, sørger den også for, at du uden bekymringer kan bevæge dig rundt. Bilen kommer med mange forskellige sikkerhedssystemer, der både værner om dig og dine passagerer, men også sørger for at beskytte dem udenfor bilen.

Den kommer nemlig med det anerkendte IntelliSafe, der inkluderer mange sikkerhedsfunktioner, der gør hverdagskørslen lettere og mere behagelig. Den hjælper dig med at holde afstand til forankørende, med at parkere og så kommer den også med City Safety, der fungerer som en hjælpende hånd, når trafikken pludselig standser, eller hvis en cyklist pludselig kører ud foran dig.

Volvo V60 Cross Countrys IntelliSafe består af endnu flere funktioner end de nævnte, og du kan derfor være sikker på, at Volvo igen sørger for, at sikkerheden er i top.

Volvo V60 Cross Country 4 Hjulstræk
Volvo V60 Cross Country Snekørsel
Ekstra frihøjde og 4-hjulstræk

Terrænkørsel
Volvo V60 Cross Country giver dig mulighed at at opleve verden på mange forskellige måder og i nærmest al terræn. Dette skyldes først og fremmest bilens robuste opbygning, men den nye Volvo V60 Cross Country har desuden også en øget frihøjde på hele 6 cm i forhold til den almindelige Volvo V60. Den ekstra frihøjde gør det muligt for dig at besejre flere terræner uden at skulle bekymre dig. 

Intelligent firehjulstræk
Det er lige før, at Volvo V60 Cross Country opfordrer dig til at udforske verden på mere end bare landeveje. Den kommer nemlig med sin intelligente AWD-teknologi (firehjulstræk), der sørger for, at du altid ligger sikkert på vejene og under terrænkørsel. Volvo V60 Cross Country er selv i stand til at fordele trækkraften til for- og baghjul alt afhængigt af behovet, og du kommer derfor sikkert frem, hvad enten der er tale om høj sol eller glat føre.

Premium lydoplevelse

Med Harman Kardon får du lyd i topklasse
Med dette lydsystem får du uden tvivl en ekstraordinær lydoplevelse. Harman Kardon er kendt for sine klare og rene toner, og ved at bringe disse elementer ind i Volvo V60 Cross Country, får du altid en fantastisk lydoplevelse. Dette lydsystem består af 14 højtalere og en subwoofer, der alle er tilpasset akustikken i bilen, så både du og dine passagerer kan nyde den fantastiske lyd fra Harman Kardon.

Sublim lydoplevelse med Bowers & Wilkins
Når det kommer til lyd og lydoplevelser er Bowers & Wilkins noget af det ypperste, du kan få i din bil, og med Volvo V60 Cross Country får du derfor også en lydoplevelse i første klasse. Gennem sit samarbejde med britiske Bowers & Wilkins sørger Volvo for, at du altid får en lydoplevelse, der er behagelig og naturlig. I Volvo V60 Cross Country findes intet mindre end 18 højtalere samt en subwoofer, der er luftventileret. De mange højtalere spiller perfekt sammen og i en sådan grad, at du i din bil kan få følelsen af at sidde midt i en koncertsal, mens du lytter til din yndlingsmusik.

Volvo V60 Cross Country Bowers & Wilkins
Volvo V60 Cc Harman Kardon

Volvo V60 CC

"Der er ting, der er vigtigere i livet end en Volvo.
Det er derfor du kører i en
"

Bowers & Wilkins i din Volvo V60 CC
Harman Kardon i din Volvo V60 CC

Vil du prøve Volvo V60 CC? Vil du have et tilbud? -eller har du blot nogle spørgsmål?

Kontakt os via nedenstående formular. så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Har du noget at tilføje eller en sidste bemærkning, kan du skrive det her

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Kontakt en af vore salgskonsulenter for at høre mere

Holstebro

Thomas Skovsgaard - Salgschef Holstebro

Thomas Skovsgaard

Salgschef

Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen - Sælger Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen

Salgsrådgiver

Viborg

Palle Thaagaard - Sælger Viborg

Palle Thaagaard

Salgsrådgiver

Viborg

Steffen Fruergaard Petersen

Salgsrådgiver