Beskatning Volvo S90
Beskatning Volvo S90 Inscription

Volvo S90 - Beskatning af firmabil

En luksuriøs firmabil med fantastisk komfort

Volvo S90 er skabt til gøre opmærksom på sig selv. Designet med de muskuløse kurver, elegant eksteriør, intelligent og stilfuldt interiør gør Volvo S90 til en af de mest harmoniske og gennemførte biler på markedet. Instrumentpanelet og midterkonsollen er præcist vinklet mod dig, hvilket giver dig et perfekt overblik. Interiør og køreoplevelse spiller perfekt sammen, og de velformede sæder holder dig frisk og udhvilet, selv efter flere timer bag rattet. Der er kvalitet og sans for detaljer overalt i den nye Volvo S90. Fra de nøje udvalgte trædetaljer til den diskrete konturlinje på motorhjelmen. Hver eneste detalje demonstrerer suverænt håndværk. Volvo S90 er i sandhed en bil i harmoni.

Volvo går aldrig ned på sikkerhed. Derfor indeholder alle udstyrsvarianterne sikkerhedsudstyr som Adaptive Cruise Control og Pilot Assist (semiautonom kørsel op til 130 km/t).  Som standard får du også City Safety med Lane Keeping Aid, Cyclist Detection, Large Animal Detection, Cross Traffic Detection og meget mere.

Beskatningsgrundlag
Plug-in Hybrid

Udstyrsniveau: Plus
Motor: T8 - 455hk

Vejl. beskatning fra
638.000 kr.

Beskatningsgrundlag
Plug-in Hybrid

Udstyrsniveau: Ultimate (Bright)
Motor: T8 - 455hk

Vejl. beskatning fra
678.000 kr.

Beskatningsgrundlag
Plug-in Hybrid

Udstyrsniveau: Ultimate (Dark)
Motor: T8 - 455hk

Vejl. beskatning fra
678.000 kr.

En luksuriøs "cruiser" som firmabil

Er du ude efter en firmabil, der er bygget til at cruise på motor- og landevej? Volvo S90 er i ét med vejen. Bilen har et luksuriøst interiør og teknologier, der gør det til en fornøjelse at køre bil. Du kan få massage i velformede, ventilerede sæder med siddehynde-forlængelse. En garanti for at du føler dig frisk selv efter flere timer bag rettet.

Overalt i Volvo S90 fornemmer du den høje kvalitet og de gennemtænkte detaljer. Fra de nøje udvalgte trædetaljer til den diskrete konturlinje på motorhjelmen. Hver eneste detalje fortæller om et suverænt håndværk.

”S90 har taget et stort skridt fremad, hvad angår køredynamik, ydelse og håndtering. Vi har fuldstændig nydesignet Volvo-køreoplevelsen for at kunne give kunderne en følelse af præcision, kontrol og komfort,” siger Dr. Peter Mertens, chef i Volvo Car Group’s afdeling for forskning og udvikling.

Sikker Firmabil
Volvo S90 Sikker Firmabil
En firmabil med fokus på sikkerhed

City Safety
Er du på udkig efter en firmabil, der kan sikre hele familien? Volvo S90 er en af de sikreste biler på markedet. Bilen registrerer automatisk biler, fodgængere, cyklister og dyr, der er i fare for at blive påkørt. Bilen advarer dig, og hvis du ikke bremser, forsøger bilen at bremse for dig - også i mørke. Med de avancerede radar- og kamerateknologier kan du slappe helt af, når du kører bil, og du er med garanti afslappet og afstresset, når du når rem til din destination.

Volvo Cars Run-Off Mitigation er en teknologi, der benytter de samme radar- og kamerateknologier som City Safety. Den registrerer vejkanterne, og hvis du er ved at køre af vejen, kan systemet træde ind og styre bilen tilbage i sikkerhed. I de tilfælde, hvor den ikke kan nå at styre tilbage på vejen, aktiveres bremserne for at mindske eventuelle kollisioner og skader.

Få fantastisk lyd i din Premium firmabil

Bowers & Wilkins
Volvo har et fantastisk samarbejde med Bowers & Wilkins, hvorfor du har mulighed for at få et system med hele 19 højtalere. Dertil vil der yderligere være en luftventileret subwoofer, som giver dig en helt exceptionel lydoplevelse ved at trække luft ind udefra. Alle højtalere er indstillet individuelt for at optimere akustikken i kabinen.

Harman Kardon
Vælger du Harman Kardon systemet, fordeles 600 watt på 14 højttalere. Lyden er krystalklar, og bassen er fint balanceret. Systemet er koblet sammen med en 12-kanals forstærker, som optimerer lydkvaliteten fra hver højtaler. Systemet justerer selv lydstyrke og intensitet afhængigt af hvor meget støj, der er i bilen.

 

Beskatning Af Volvo S90 Med Bowers Wilkins
Volvo S90 Firmabil Med Bowers Wilkins

Volvo S90 firmabil

"Sometimes the moments that never happen,
matter the most"
 
- undgå uheld i trafikken

Bowers & Wilkins

i din Volvo S90

Harman Kardon

i din Volvo S90

Vi du bestille en prøvetur? Vil du have et tilbud? -eller har du spørgsmål?

Har du noget at tilføje eller en sidste bemærkning, kan du skrive det her

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Kontakt en af vore salgskonsulenter for at høre mere

Holstebro

Thomas Skovsgaard - Salgschef Holstebro

Thomas Skovsgaard

Salgschef

Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen - Sælger Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen

Salgsrådgiver

Viborg

Palle Thaagaard - Sælger Viborg

Palle Thaagaard

Salgsrådgiver

Viborg

Steffen Fruergaard Petersen

Salgsrådgiver