Autoriseret Volvo værksted

Viborg, Skive og Holstebro

Dahl Pedersen er autoriseret Volvo værksted i Holstebro, Viborg og Skive. Hvis du vælger at lade os servicere din Volvo, garanterer vi, at din bil er i hænderne på de bedste Volvo-mekanikere i området, hvis ikke hele Danmark.

Både i Holstebro og i Viborg, har Dahl Pedersens mekanikere af flere omgange vundet titler som ”Danmarks bedste mekaniker-team” og ”Danmarks bedste mekaniker”, som er titler der uddeles af Volvo, til såkaldte Vista-events. I 2018 gik både Viborg og Holstebro videre til den nationale finale, hvor Viborg-teamet vandt.

Viborg-teamet gik derfor videre til den internationale Vista-konkurrence, hvor de blev kåret til det 8. bedste Volvo-team i verden.

På vores Volvo værksteder benytter vi altid originale reservedele. Det er din garanti for at fabriksgarantien samt din Volvos høje sikkerhedsniveau opretholdes.

Prisgaranti

Som autoriseret Volvo værksted har vi prisgaranti på alle reparationer og serviceeftersyn. Betingelserne for vores prisgaranti er dog, at du kan fremvise et skriftligt tilbud der opfylder følgende krav:

  • Det andet værksted må ikke være placeret mere end 20 km fra vores Volvo værksted.
  • Det andet tilbud skal indeholde samme stykke arbejde og skal være ved brug af originale reservedele.
  • Alle olier og væsker skal være af samme kvalitet, som Volvo foreskriver anvendt.
  • Det andet tilbud må ikke være ældre end 3 uger.

Når du som Volvo-ejer vælger at benytte os som Volvo værksted, så opdaterer vi altid bilens software, hvilket ikke-autoriserede værksteder ikke har mulighed for. Desuden forlænger du din ’Volvo Assistance’ med et år, hver gang du udfører service på vores Volvo værksted. Så længe du holder din Volvo serviceret originalt, kan du få udvidet assistance i op til 10 år.


 

Volvo Personlig Service | PST

Volvo har introduceret en ny tilgang til, hvordan service og reparationer udføres på et Volvo værksted. Dette har resulteret i en mere fejlfri og effektiv service for Volvo-ejere. Konceptet kaldes Volvo Personlig Service (VPS).

Konceptet er baseret på teorien ’Lean’, hvor der er fokuseret på at øge effektiviteten og eliminere fejl. Konceptet har betydet at vore Volvo-mekanikere har arbejdet i teams for at reducere tidsforbruget på den enkelte bil.

På vores Volvo værksted for du tildelt din egen Personlige Service Tekniker (PST). Det betyder, at du som Volvo-ejer har kontakt til den mekaniker, som arbejder på din bil. Det er denne mekaniker du bestiller service hos. Det er denne mekaniker du møder, når du afleverer bilen. Og det er denne mekaniker der afleverer bilen til dig, hvor han forklarer hvilket stykke arbejde han har udført på din bil.

Lånebil når du er på værkstedet

Vi er klar over at mange Volvo-ejere har et arbejder der skal passes. Derfor har vi selvfølgelig også mulighed for at stille en lånebil til rådighed, mens din bil er på værkstedet. Husk dog at bestille lånebilen i god tid.

Du skal som sådan ikke betale for leje af bilen, men det er obligatorisk at betale afdækning af selvrisiko (100 kr. om dagen). Skulle uheldet være ude, så lånebilen får en bule etc. Slipper du for at bekymre dig om det, da du har afdækket selvrisikoen og vores forsikring dækker for skaden.

Lånebil: 0,-

Afdækning af selvrisiko: 100,-

Inkluderede kilometer: 150 km

Bliv ringet op

Loading...

Book service

Ønsker du at booke tid til hjulskifte? Kryds det af i bunden

 

Hvornår passer det dig bedst?

Informationer om dig

Loading...

Informationer om din bil