Autoriseret Volvo værksted

Viborg, Skive og Holstebro

Når din Volvo serviceres på autoriseret Volvo værksted i Viborg, Holstebro eller Skive, så er du helt sikker på at nogle af landets bedste Volvo-mekanikere tager hånd om din bil

Som Volvo mekaniker på autoriseret Volvo værksted, skal man ikke arbejde med 16 forskellige bilmærker. En Volvo mekaniker koncentrerer sig om Volvo, hvilket betyder at de altid er opdaterede på netop din bilmodel. En Volvo mekaniker har adgang til et hav af specialværktøjer, hvilket gør det muligt at arbejde hurtigt og effektivt, så du undgår at betale for flere arbejdstimer end nødvendigt. Både individuelt og som team har flere af vores mekanikere vundet titler som ’Danmarks bedste Volvo mekaniker’.

Vi følger altid fabrikkens forskrifter og bruger originale reservedele. Derfor kan du være sikker på at opretholde garantien på din bil, og at din Volvo forbliver en Volvo. Det er kun os som autoriseret Volvo værksted, der kan udføre garantiarbejde betalt af producenten. Vi garanterer derfor også, at du ikke selv kommer til at betale for reparationer, som Volvo ville have betalt. Som fast kunde på vores Volvo værksted bliver du også prioriteret, og vi forsøger så vidt muligt at udføre garantireparationer med det samme, så du ikke skal undvære din Volvo længere end nødvendigt.

Hver gang du besøger vores autoriserede Volvo værksted, tjekker vi, om der fabrikskampagner på din bil. Det kan være små tjek eller forbedringer, der udføres uden beregning for dig, og som sikrer, at der ikke senere opstår problemer med din Volvo.

Volvo indsamler løbende data om biler fra hele verden. Disse data bruger de i deres kvalitetsarbejde, og vi modtager ligeledes løbende informationer om små forbedringer, som vi skal udføre på din Volvo, næste gang den kommer på vores autoriserede Volvo værksted.

Volvo laver løbende opdateringer i bilernes software, og indtil din bil fylder 10 år, opdaterer vi uden beregning softwaren på din bil ved hvert eftersyn. Efter hvert eftersyn på vores Volvo værksted forlænges Volvo Assistance med yderligere et år, indtil bilen fylder 10 år.

Som loyal kunde på et af vores autoriserede Volvo værksteder, så har du fine muligheder for at søge kulance – selv efter der ikke længere garanti på bilen. Har du i stedet valgt at benytte et anden værksted, så mister du muligheden for at søge kulance hos os, og du skal derfor søge kulance hos det værksted du har anvendt frem for os.

Prisgaranti

Som autoriseret Volvo værksted har vi prisgaranti på alle reparationer og serviceeftersyn. Betingelserne for vores prisgaranti er dog, at du kan fremvise et skriftligt tilbud der opfylder følgende krav:

  • Det andet værksted må ikke være placeret mere end 20 km fra vores Volvo værksted.
  • Det andet tilbud skal indeholde samme stykke arbejde og skal være ved brug af originale reservedele.
  • Alle olier og væsker skal være af samme kvalitet, som Volvo foreskriver anvendt.
  • Det andet tilbud må ikke være ældre end 3 uger.

Volvo Personlig Service | PST

Volvo har introduceret en ny tilgang til, hvordan service og reparationer udføres på et Volvo værksted. Dette har resulteret i en mere fejlfri og effektiv service for Volvo-ejere. Konceptet kaldes Volvo Personlig Service (VPS).

Konceptet er baseret på teorien ’Lean’, hvor der er fokuseret på at øge effektiviteten og eliminere fejl. Konceptet har betydet at vore Volvo-mekanikere har arbejdet i teams for at reducere tidsforbruget på den enkelte bil.

På vores Volvo værksted for du tildelt din egen Personlige Service Tekniker (PST). Det betyder, at du som Volvo-ejer har kontakt til den mekaniker, som arbejder på din bil. Det er denne mekaniker du bestiller service hos. Det er denne mekaniker du møder, når du afleverer bilen. Og det er denne mekaniker der afleverer bilen til dig, hvor han forklarer hvilket stykke arbejde han har udført på din bil.

Lånebil når du er på værkstedet

Vi er klar over at mange Volvo-ejere har et arbejder der skal passes. Derfor har vi selvfølgelig også mulighed for at stille en lånebil til rådighed, mens din bil er på værkstedet. Husk dog at bestille lånebilen i god tid.

Du skal som sådan ikke betale for leje af bilen, men det er obligatorisk at betale afdækning af selvrisiko (100 kr. om dagen). Skulle uheldet være ude, så lånebilen får en bule etc. Slipper du for at bekymre dig om det, da du har afdækket selvrisikoen og vores forsikring dækker for skaden.

Lånebil: 0,-

Afdækning af selvrisiko: 100,-

Inkluderede kilometer: 150 km

Bliv ringet op

Loading...

Book service

Ønsker du at booke tid til hjulskifte? Kryds det af i bunden

 

Hvornår passer det dig bedst?

Informationer om dig

Loading...

Informationer om din bil

Alle felter markeret med * er påkrævede