Autoriseret Volvo værksted - Dahl Pedersen A/S

Volvo værksteder i Viborg, Skive og Holstebro

Når din Volvo serviceres på et autoriseret Volvo værksted, er du helt sikker på, at nogle af landets bedste Volvo mekanikere tager hånd om din bil. Ved at vælge et autoriseret værksted er du sikker på, at din bil bliver repareret med originale Volvo reservedele, samtidig med at mekanikerne ved, hvad de har med at gøre.

Du finder vores autoriserede Volvo værksteder i Viborg, Skive og Holstebro. Vi er blandt de bedste Volvo værksteder i Danmark, og flere af vores mekanikere har vundet titler som ”Danmarks bedste Volvo mekaniker” – både individuelt og som team.

Hvert værksted har naturligvis deres egne mekanikere og faste kunder, men uanset om du besøger os i Skive, Holstebro eller Viborg, kan du være sikker på en service, der er helt i top, samt reparationer der er udført helt efter bogen.

Volvo hele vejen

En Volvo mekaniker hos Dahl Pedersen arbejder udelukkende med Volvo, hvilket betyder, at mekanikeren altid er opdateret på netop din Volvo model. En Volvo mekaniker har adgang til et hav af specialværktøjer, hvilket gør det muligt at arbejde hurtigt og effektivt, så du undgår at betale for flere arbejdstimer end nødvendigt.

Vi følger altid fabrikkens forskrifter og bruger kun originale Volvo reservedele. Når vi anvender originale Volvo reservedele,  kan du være sikker på, at garantien på din bil bevares, og at din Volvo forbliver en Volvo fra inderst til yderst. Det er kun os som autoriseret Volvo værksted, der kan udføre garantiarbejde betalt af producenten. Vi garanterer derfor også, at du ikke selv kommer til at betale for reparationer, som Volvo ellers ville have betalt. Som fast kunde på vores Volvo værksted bliver du prioriteret, og vi forsøger så vidt muligt at udføre garantireparationer med det samme, så du ikke skal undvære din Volvo for længe.

 

Volvo Originale Reservedele

Når du besøger vores autoriserede Volvo værksted, tjekker vi, om der er fabrikskampagner på din bil. Det kan være små tjek, forbedringer eller softwareopdateringer, der udføres uden beregning for dig og som sikrer, at der ikke senere opstår problemer med din bil.

Volvo indsamler løbende data om biler fra hele verden. Disse data bruges i deres kvalitetsarbejde, og vi modtager ligeledes løbende informationer om små forbedringer, som vi skal udføre på din Volvo, næste gang den kommer på vores autoriserede Volvo værksted.

 

Fordele for loyale Volvo kunder

Volvo laver jævnligt opdateringer i bilernes software, og indtil din bil fylder 10 år, opdaterer vi uden beregning softwaren på din bil ved hvert eftersyn. Efter hvert serviceeftersyn forlænges Volvo Assistance med yderligere et år, indtil bilen fylder 10 år.

Som loyal kunde hos et af vores autoriserede Volvo værksteder har du desuden mulighed for at søge kulance – selv når der ikke længere garanti på bilen. Kulance betyder kort fortalt, at du kan få dækket hele eller dele af et beløb til reparationer, selvom din bil ikke længere er dækket af garantien. Har du valgt at benytte et andet værksted, mister du muligheden for at søge kulance hos os, og du skal derfor søge hos det værksted, du har anvendt i stedet.

Prisgaranti

Som autoriseret Volvo værksted har vi prisgaranti på alle reparationer og serviceeftersyn. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder et billigere tilbud hos et andet værksted. Betingelserne for vores prisgaranti er dog, at du kan fremvise et skriftligt tilbud, der opfylder følgende krav:

  • Det andet værksted må ikke være placeret mere end 20 km fra vores Volvo værksted
  • Det andet tilbud skal indeholde samme stykke arbejde og skal benytte originale Volvo reservedele
  • Alle olier og væsker skal være af samme kvalitet, som Volvo foreskriver anvendt
  • Det andet tilbud må ikke være ældre end tre uger

 

Volvo Personlig Service | VPS

Volvo har introduceret en ny tilgang til, hvordan service og reparationer udføres på et Volvo værksted. Dette har resulteret i en mere fejlfri og effektiv service for Volvo ejere. Konceptet kaldes Volvo Personlig Service (VPS).

Konceptet er baseret på teorien ”lean”, hvor der fokuseres på at øge effektiviteten og eliminere fejl. Konceptet har betydet, at vores Volvo mekanikere nu arbejder i teams for at reducere tidsforbruget på den enkelte bil.

På vores Volvo værksted får du tildelt din egen Personlige Service Tekniker (PST). Det betyder, at du har direkte kontakt til den mekaniker, der arbejder på din bil:

  • Det er hos denne mekaniker, du bestiller service
  • Det er denne mekaniker, du møder, når du afleverer bilen
  • Det er denne mekaniker, der afleverer bilen til dig og forklarer, hvilke reparationer og/eller kontroller, der er blevet udført

Lånebil når din egen er på vores Volvo værksted

Når du aflevere din bil på vores Volvo værksted, skal det selvfølgelig ikke give unødige gener i hverdagen. Derfor stiller vi en lånebil til rådighed, så du stadig kan køre på arbejde osv., mens din egen bil er på værkstedet. Vær dog opmærksom på, at du skal bestille lånebilen i god tid.

Du skal ikke betale for at låne bilen, men der er krav om betaling af selvrisiko (100 kr. om dagen). Hvis uheldet er ude, og lånebilen får en bule eller andet, slipper du for bekymringer, da du har afdækket selvrisikoen, og vores forsikring dækker skaden.

Lånebil: 0,-

Afdækning af selvrisiko: 100,-

Inkluderede kilometer: 150 km

Bliv ringet op

Loading...

Book service

Ønsker du at booke tid til hjulskifte? Kryds det af i bunden

 

Hvornår passer det dig bedst?

Informationer om dig

Loading...

Informationer om din bil

Alle felter markeret med * er påkrævede