Serviceeftersyn | Priser på Renault og Dacia

-faste priser på serviceeftersyn og tillægsydelser

Hos Dahl Pedersen vil vi gerne gøre det nemt og trygt at bestille tid på værkstedet. Vi er klar over, at du som bilejer gerne vil vide, hvad service/reparation koster, før du bestiller et eftersyn. Derfor giver vi nu en fast pris på de mest almindelige serviceeftersyn og tillægsydelser til Renault og Dacia. Prisen inkluderer både arbejdsløn, reservedele og forbrugsmaterialer,- så du kan være helt tryg.

Se priserne ved at vælge mærke herunder:

RENAULT  DACIA  VAREBIL

Vore priser på serviceeftersyn inkluderer olieskift i.h.t. producentens forskrifter, men IKKE andre tillægsydelser, medmindre anført på prislisten.

Priser på eventuelle tillægsydelser er vist i kolonnerne til højre for priser på eftersyn. Det fremgår af bilens servicebog ("my service dokumentet"), hvilke tillæg, der forekommer ved hvilke eftersyn.

Når du vælger at lade Dahl Pedersen servicere din bil, får du også

  • Prissikring (1)(2)
  • Gratis vejhjælp indtil det næste fabriksbestemte serviceeftersyn 
  • Kontrol for servicekampagner, hver gang bilen er på værksted. Skulle der være en kampagne på din bil, så udfører vi den naturligvis gratis
  • Mulighed for lånebil med 100 km (afdækning af selvrisiko til 100 kr/dag skal tegnes.)

1) RENAULT - Prissikring indebærer, at vi prismatcher ethvert mekanisk reparations- og servicetilbud, der ikke er ældre end 3 uger, og som kommer fra et uautoriseret værksted, der ikke ligger længere væk end 20 km fra det autoriserede en af vores værksteder. ”Tilbuddet skal lyde på udførelse af samme stykke arbejde og anvendelse af reservedele, olier og væsker af den tilsvarende kvalitet, som Renault foreskriver anvendt.”.

Book service

Ønsker du at booke tid til hjulskifte? Kryds det af i bunden

 

Hvornår passer det dig bedst?

Informationer om dig

Loading...

Informationer om din bil

Alle felter markeret med * er påkrævede

Knæk Cancer