Serviceeftersyn | Priser på Renault og Dacia

-faste priser på serviceeftersyn og tillægsydelser

Hos Dahl Pedersen vil vi gerne gøre det nemt og trygt at bestille serviceopgaver og vi ved, at mange kunder gerne vil vide, hvad det koster, før de bestiller et eftersyn eller nogle tillægsydelser. Vi kender Dacia og Renault bedre end de fleste, og vi ved, hvad der skal til, når du bestiller en serviceopgave. Derfor giver vi nu en fast pris på de mest almindelige serviceeftersyn og tillægsydelser til Renault og Dacia. Prisen inkluderer både arbejdsløn, reservedele og forbrugsmaterialer,- så du kan være helt tryg.

Se priserne ved at vælge mærke herunder:

RENAULT  |  DACIA VAREBIL

Vore priser på serviceeftersyn inkluderer olieskift i.h.t. producentens forskrifter, men IKKE andre tillægsydelser, medmindre anført på prislisten.

Priser på eventuelle tillægsydelser er vist i kolonnerne til højre for priser på eftersyn. Det fremgår af bilens servicebog ("my service dokumentet"), hvilke tillæg, der forekommer ved hvilke eftersyn.

Når du vælger at lade Dahl Pedersen servicere din bil, får du også

  • Prissikring (1)
  • Gratis vejhjælp indtil det næste fabriksbestemte serviceeftersyn 
  • Kontrol for servicekampagner, hver gang bilen er på værksted. Skulle der være en kampagne på din bil, så udfører vi den naturligvis gratis
  • Mulighed for lånebil med 100 km (afdækning af selvrisiko til 100 kr/dag skal tegnes.)

1) Prissikring indebærer, at vi prismatcher ethvert mekanisk reparations- og servicetilbud, der ikke er ældre end 3 uger, og som kommer fra et uautoriseret værksted, der ikke ligger længere væk end 20 km fra det autoriserede Renault værksted. Tilbuddet skal lyde på udførelse af samme stykke arbejde og ved brug af originale reservedele samt olier og væsker af den kvalitet, som Renault foreskriver anvendt.