Reparation af stenslag og glasskader

7 ud af 10 stenslag kan repareres, og heldigvis kan dit autoriserede værksted hurtigt afhjælpe dem, så du altid har et klart udsyn. 

Hvis der er tale om en mindre skade, f.eks. et stenslag, kan vi ofte foretage en reparation med det samme. - Og jo hurtigere skaden ordnes, jo bedre. Ellers kan det blive nødvendigt at udskifte hele forruden. Det tager os cirka en halv time at reparere et stenslag, og reparationen vil være så godt som usynlig. 

Garanti ved reparation af stenslag
Stenslag repareres med forudsætning for, at der altid er en risiko for at forruden revner, når reparationen udføres.

Få et plaster til at afdække stenslag
Det er en god ide altid at have et lille "glas-plaster" liggende i bilen, så du straks kan afdække eventuelle stenslag og dermed øge chancen for at stenslaget kan repareres. Du kan få et plaster ved henvendelse på vore værksteder. 

Det er ikke alle skader, der kan repareres
Forruden er vigtig for sikkerheden, og vi anbefaler derfor, at kun skader under 25 mm i diameter inden for det grønne felt på billedet overfor bliver repareret (i de gule felter max. 15mm). Hvis skaden er større eller befinder sig direkte i synslinjen eller tæt på taget eller A-stolperne (de røde felter), er det nødvendigt at vi udskifter forruden for dig. 

Originale forruder og original lim for sikkerheden
Forruden udgør en væsentlig del af bilens strukturelle styrke og er vigtig for din beskyttelse. Det er derfor vigtigt, at en ny forrude har præcist de samme egenskaber som den originale, og at den monteres korrekt, så den ikke risikerer at løsne sig ved en kollision. En dårlig monteret forrude kan udgøre en alvorlig risiko for din sikkerhed. Når du lader os udføre udskiftningen, ved du, at du får en original forrude, der monteres med original lim og efter producentens forskrifter. 

Reparation af første stenslag kr. 350 kr og efterfølgende kr. 250

Knæk Cancer