Værkstedet

Teknisk know-how og de nødvendige specialværktøjer.

Dahl Pedersen A/S har den tekniske know-how, og de specialværktøjer og måleinstrumenter/testorer, der er nødvendige for at udføre "full-service" og opretning på moderne biler. Vi har betydelig større ekspertise og indsigt i Volvo, Renault og Dacia, end mange andre kan have. De nye biler er efterhånden blevet så teknisk komplicerede, at service og reparation kræver store investeringer i specialværktøjer, testorer, uddannelse m.m. F.eks. kan gearolien i en Renault Laguna ikke skiftes uden brug af en speciel Renault tester. Vi er din garanti for kvalitet.

Dahl Pedersen A/S garanterer at alle forskrifter overholdes.

Dahl Pedersen A/S garanterer, at service og reparationer udføres efter producentens forskrifter, og at de anvendte reservedele lever op til producentens krav til kvalitet. Dette er forudsætningen for at bevare garantien og mulighed for kulance

Garantireparationer skal udføres på et autoriseret værksted.

Kun autoriserede værksteder må udføre garantireparationer. Dahl Pedersen A/S er autoriseret Volvo og Renault værksted, og kan derfor udføre garantireparationer på Volvo og Renault. Så behøver du ikke køre mere end ét sted hen for at få serviceret din bil. Leasingselskaber har påvist at reparationer omfattet af reklamations ret/kulance udgør op til 40% af de samlede reparationsomkostninger i bilens første 4 leveår.