Autoriseret Dacia værksted

Holstebro, Skive og Viborg

Som autoriseret Dacia værksted i Skive Viborg og Holstebro, kan vi garantere dig, at byens bedste Dacia-mekanikere tager sig af din bil. Vore Dacia-mekanikere er specialiserede inden for Dacia og Renault. De motorer der i dag ligger i en Dacia ligger også i vore Renault’er.

Derfor kan du være helt sikker på, at vore mekanikere altid er opdaterede på netop din Dacia. Som Dacia-værksted har vi arbejdet med disse motorer og den mekanik der ligger i din Dacia, allerede inden Dacia kom til Danmark.

Nogle af Dahl Pedersens mekanikere har af flere omgange vundet titlen ”Danmarks bedste mekaniker” inden for de respektive mærker.

Som din garanti for at vi lever op til alle fabrikkens foreskrifter, anvender vi altid originale reservedele. Det betyder at du opretholder eventuel fabriksgaranti, samt at der er mulighed for at søge ’kulance’ efter den endte garanti.

Prissikring | Prisgaranti

Vi har prissikring/prisgaranti på værkstedet. Vores prissikring gælder på alle serviceeftersyn reparationstilbud, hvis du kommer med et billigere tilbud, der opfylder nedenstående krav:

  • Tilbuddet må ikke være mere end 3 uger gammelt.
  • Værkstedet må ikke ligge mere end 20 km væk fra vores værksted.
  • Tilbuddet skal indeholde det samme samt brug af originale reservedele.
  • Alle væsker og olier skal leve op til den kvalitet, som Dacia foreskriver anvendt.

Hvis man som Dacia-ejer vælger at anvende et uautoriseret værksted, er det ikke ensbetydende med at fabriksgarantien bortfalder. Men bevisbyrden overgår til kunden i steder for forhandleren. Dermed bliver det kundens ansvar at kunne bevise, at de materialer der er blevet anvendt lover op til samme høje kvaltitetskrav, som Dacia-fabrikken foreskriver.

Gratis lånebil, ved afdækning af selvrisiko

Da vi er dit autoriserede Dacia værksted, stiller vi selvfølgelig en lånebil til rådighed, mens vi kigger på din Dacia.

Du betaler ikke for selve lejen af lånebilen, men det er obligatorisk at betale for afdækning af selvrisiko (100 kr. pr dag). Det betyder dog også, at hvis du får en skade på lånebilen, så er der ingen selvrisiko på efterfølgende reparationer.

Inkluderet i lejeaftalen har du 150 km dagligt, så du også er dækket ind, hvis dit arbejde ikke ligger lige i nærheden vores Dacia værksted. Husk dog at bestille lånebilen i god tid.

Lånebil: 0,-

Inkluderede km: 150 km

Afdækning af selvrisiko: 100,-

Bliv ringet op

Loading...

Book service

Ønsker du at booke tid til hjulskifte? Kryds det af i bunden

 

Hvornår passer det dig bedst?

Informationer om dig

Loading...

Informationer om din bil