⚡ Skal du have en elbil som firmabil? ⚡

Renault Zoe
Beskatning af firmabil

⚡ Op til 385 km rækkevidde ⚡

Kontakt os for at få et tilbud

Få en komfortabel elbil som firmabil

Som en af de første elbiler på det europæiske marked har der været tid til at fokusere på sikkerhed, komfort, kvalitet og teknologi. Flere gange er Renault Zoe blevet opdateret både udvendigt, indvendigt og teknologisk. Alle gange er Renault Zoe blevet mere komfortabel, har fået længere rækkevidde og er blevet mere brugervenlig..

Renault Zoe er udstyret med et hav af sikkerhedssystemer og udstyr, som man eller normalt kun ser i større og dyrere biler. Indvendigt er designet moderne og lækkert.

⚡ En 100% elektrisk firmabil⚡

Renault Zoe er en ren elbil. Den har en reel rækkevidde på op til 393 km alt efter temperatur, vind osv. Men en elektrisk bil kræver også et digitalt udtryk indvendigt. Det har Zoe fået med den store multimedieskærm og et 10" digitalt display i instrumentbordet.

Zoe er altid tilsluttet 4G-netværk, har Apple CarPlay og meget mere der gør hverdagen lidt bedre. 

Renault Zoe Firmabil
Beskatning Renault Zoe 2022
Firmabilen Renault ZOE Interioer
Firmabil Renault Zoe Display

Kontaktformular

Vil du prøve en tur i en Renault Zoe? Vil du have et tilbud? Eller har du blot nogle spørgsmål du ønsker besvaret?

Kontakt os via nedenstående formular. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 

Har du noget at tilføje eller en sidste bemærkning, kan du skrive det her

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Rækkevidden for din nye firmabil - Renault Zoe

Den egentlige rækkevidde påvirkes af flere faktorer

Hastighed

Renault Zoe bruger mere energi, når du kører hurtigt. Rækkevidden vil eksempelvis være kortere ved kørsel på motorvej end ved kørsel på landevej.

Vejrforhold

Vejrforholdene påvirker også bilens forbrug. Eksempelvis er rækkevidden kortere om vinteren, når der er lave temperaturer. Sætter man samtidig varme på klimaanlægget eller tænder for aircondition, anvender den også mere energi på dette. I gennemsnit får du med Renault Zoe en maksimal rækkevidde på 393km om sommeren og 250km om vinteren.

Kørestil

Under acceleration anvender Renault Zoe meget energi. Så hvis du vil hurtigt fra lyskrydset, mindsker du rækkevidden på batteriet. Renault Zoe har regenerativ bremsning, så den lader lader batteriet op, når du bremser, eller hvis du lader den "motor"bremse.

Typografi

Ved kørsel i bakket terræn eller bjerge påvirkes Renault Zoe's elforbrug. Bilen bruger markant mere energi på at komme op ad bakken, men samtidig genvinder den energi, når den kører ned af bakke (medmindre der accelereres).