Er du på udkig efter ny fimabil?

Renault Clio  |  Beskatning af firmabil

★★★★★ sikkerhed (EURO NCAP)

Renault Clio | Sikker og komfortabel firmabil

Renault Clio har fået 5 stjerner i Euro NCAP. Det har den den bl.a. pga. de mange forebyggende sikkerhedssystemer, som bilen er udstyret med, herunder: automatisk nødbremsesystem, automatisk nødopkald ved kollision og meget mere.

I den moderne kabine er der anvendt materialer af høj kvalitet, så du får et fantastisk helhedsindtryk af bilen. Komfortable sæder, blød plastik og mere udstyr gør, at dagligdages kørsel i din Renault Clio bliver en sand fornøjelse.

Renault Clio | Firmabil med masser af udstyr

Som firmabil er Renault Clio spækket med udstyr, som man normalt ellers kun forventer i større og dyrere biler. Her tæller eksempelvis BOSE-lydsystemet, der spiller fra hele 9 højtalere i kabinen - et fuldt digitalt instrumentpanel, hvor du kan vælge mellem en 7" og en 10" skærm.

Det digitale instrumentpanel er integreret med en 9,3" touchskærm med navigation, hvorfra du kan indstille næsten alt elektronik i bilen. Du kan fra denne skærm indstille din Renault Clio i fire forskellige køreindstillinger. Derudover er ting som automatisk styring af nær-/fjernlys også standard.

Beskatning Renault Clio
Clio Firmabil
Renault Clio Beskatning
Beskatning Renault CLIO

Se flere videoer af din nye firmabil - Renault Clio

Kontaktformular

 Udfyld nedenstående formular og fortæl os om du ønsker en prøvetur, ønsker et tilbud eller bare har spørgsmål ang. beskatning af Renault Clio

.

Har du noget at tilføje eller en sidste bemærkning, kan du skrive det her

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her