Renault Captur på gule plader

Renault Captur
Van

Renault Captur Van
SUV 

Captur Van går under betegnelsen SUV (Sports Utility Vehicle). En biltype der de seneste år er blevet yderst populær. Det skyldes bl.a. den høje siddeposition, der giver et fantastisk overblik over trafikken, og som gør, at du sætter dig ind/op i bilen og ikke ned i bilen. 

Høj kvalitet

Kvaliteten af materialerne i kabinen er god. Der er anvendt bløde plastmaterialer, og støjniveauet er minimalt. Desuden er byggekvaliteten og sikkerheden i top på Renault Captur, hvorfor den også scorer 5 stjerner i EURO NCAP's sikkerheds test.

Renault Captur Van
-udfordrer Premium-segmentet

I Renault Captur Van finder du udstyr, som du normalt ikke ser på biler i denne størrelse og prisklasse. Eksempelvis er det automatiske nødbremse system 'City Brake' standard i Captur. Med dette system vil Captur forsøge at bremse, hvis en fodgænger eller cyklist pludselig kommer ud foran bilen.

Renault Captur fås med Adaptiv fartpilot og et system, som Renault kalder 'Trafikassistent'. Et system, der automatisk holder afstand til forankørende selv i tæt trafik, og som samtidig holder dig i midten af vejbanen.

Renault Captur Van
Captur Van
Renault Captur Varebil
Captur Varebil
Renault Captur Som Van

Kontaktformular

Ønsker du at prøvekøre en Renault Captur? Vil have et tilbud? Eller vil du blot have besvaret nogle spørgsmål?

Kontakt os via nedenstående formular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Har du noget at tilføje eller en sidste bemærkning, kan du skrive det her

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Video
Renault Captur VAN