Volvo Privatleasing    

Inklusive            

Vejhjælp & Serviceaftale

Privatleasing med vejhjælp og serviceaftale

Hos Dahl Pedersen har du mulighed for at privatlease din Volvo til en fast lav månedlig ydelse og en lav førstegangsydelse. Priserne varierer i forhold til hvilken volvo model du ønsker, samt hvor mange kilometer du forventer at køre. Om det er en hatchback, stationcar eller SUV / Crossover så har volvos modelprogram helt sikkert en bil der passer til dig.

Desuden er der i Volvo privatleasing inkluderet serviceaftale og vejhjælp, hvilket betyder at du ikke skal være bange for uforudsete udgifter.

Hvad du bør vide om privatleasing

Værd at vide om Privatleasing

Ved Privatleasing indgår du i en flerålig lejeaftale. Du har fuld råderet over bilen, men slipper for at stå som ejer af bilen (du er ikke ansvarlig for værditabet på bilen). Som ejere af bilen, står vi for udgifterne til service, og derfor har du fuld økonomisk tryghed, hvis du vælger at lease bilen hos Dahl Pedersen.

Leaser du din bil hos Dahl Pedersen, er leasingaftalen på 36 måneder. Under aftalen betaler du et fast månedligt beløb, som er baseret på bilens pris, hvor langt du forventer at køre, bilens serviceomkostninger og den aktuelle variable rente. Hos Dahl Pedersen kan vi sammensætte en leasingaftale i fælleskab, hvor der tages højde for dine behov og dit kørselsmønster. Dermed kan vi give dig et overblik over de faktisk månedlige omkostninger ved din privatleasing.

Husk at alle Volvo leasingaftaler hos Dahl Pedersen inkluderer, Volvo Assistance / Vejhjælp, service og vedligeholdelse. Så vælger du at privatlease din bil hos Dahl Pedersen, så er du garateret attraktive vilkår, økonomisk tryghed og maksimal sikkerhed.

Fordele ved Volvo Privatleasing

Hos Dahl Pedersen gør vi, hvad vi kan, for at du får en god og tryg oplevelse med Volvo privatleasing. Derfor er der inkludere en lang række fordele når du privatleaser din bil hos Dahl pedersen:

  • Lav førstegangsydelse på samtlige modeller
  • Lav månedlig ydelse med alt inkluderet (det eneste, du selv skal betale, er brændstof, dæk, grøn ejerafgift og forsikring(Kaskoforsikring påkrævet))
  • Serviceaftale og Volvo Assistance / Vejhjælp
  • Budgetsikkerhed
  • Fuld råderet over din drømmebil
  • Vi hæfter for værditabet

Serviceaftale og Volvo Assistance

Vedligeholdelse og regelmæssig service er integreret i din leasingaftale hos Dahl Pedersen. I serviceaftalen har vi inkluderet løbende sikkerheds-, slitage- og funktionalitetskontroller på vores autoriserede værksteder. Her vil eventuelle fejl og skader blive udbedret i henhold til fabrikkens forskrifter.

Derudover har vi også inkluderet vedligeholdelse som skift af motorolie, oliefilter og pakninger i serviceaftalen. Disse omkostninger skal du slet ikke bekymre dig om, da vi dækker både arbejdsløn og eventuelle reservedele.

Under hele leasingperioden er du dækket af Volvo Assistance so dækker i hele Europa. Volvo Assistance dækker reparation på stedet (hvis muligt indenfor 45 min.) og bugsering til et autoriseret værksted. Vær dog opmærksom på at vejhjælpen ikke dækker slitage og skader som følge af forkert anvendelse af bilen.

Udløb og opsigelse af leasingaftale

Når leasingaftalen er ved at være slut, sender vi et brev, hvor vi forklarer, hvor bilen skal afleveres. Vi vil også forklare dig om muligederne for at lease en ny bil. Det er dog ikke muligt at overtage bilen efter leasingperiodens udløb.

Har du kør mindre end det aftalte antal km, så får du refunderet et beløb som beregnes på baggrund af bilmodellen og pr. underkørte km. Tilgengæld opkræver vi også et beløb pr. overkørte km, hvis du har kørt mere end det aftale antal km. (Hør mere om disse priser hos en af vore sælgere)

Du kan efter 11 måneder opsige leasingaftalen med kun en måneds varsel (fra udgangen af en måned). Men selvfølgelig regner vi med at du bliver glad for din leasingaftale, og så kan du jo benytte den i alle 36 måneder.

Kontakt en af vore sælgere for at høre mere, eller book din prøvetur nu.

Loading...

Kontaktpersoner i Viborg

Jesper Hvas

Salg

Salgschef

Tlf: +45 96 15 38 03
Email: jh@dahlpedersen.dk

Morten Gravesen

Salg

Salgskonsulent, varevognsspecialist

Tlf: +45 96 15 38 02
Email: mg@dahlpedersen.dk

Palle Thaagaard

Salg

Salgskonsulent, Volvo specialist

Tlf: +45 96 15 38 09
Email: pt@dahlpedersen.dk

Thomas Islin Sørensen

Salg

Salgskonsulent

Tlf: +45 96 15 38 01
Email: thois@dahlpedersen.dk

Christian Langdahl

Salg

Salgskonsulent

Tlf: +45 88 77 40 12
Email: cl@dahlpedersen.dk

Mads Abildlund

Salg

Salgskonsulent

Tlf: +45 88 77 40 10
Email: mah@dahlpedersen.dk

Kontaktpersoner i Skive

Jens Peder Lausen

Salg

Salgschef

Tlf: +45 96 15 39 24
Email: jp@dahlpedersen.dk

Rasmus Kristensen

Salg

Salgskonsulent, varevognsspecialist

Tlf: +45 96 15 39 33
Email: rk@dahlpedersen.dk

Mads Toft Larsen

Salg

Salgskonsulent

Tlf: +45 96 15 39 31
Email: mtl@dahlpedersen.dk

Nicolai Mølgaard Poulsen

Salg

Salgskonsulent

Tlf: +45 96 15 51 01
Email: np@dahlpedersen.dk

Bent Gade

Salg

Salgsmedhjælper

Tlf: -
Email: -

Kontaktpersoner i Holstebro

Thomas Skovsgaard

Salg

Salgschef

Tlf: +45 96 10 13 75
Email: thos@dahlpedersen.dk

Muhamed Koco

Salg

Salgskonsulent

Tlf: +45 96 10 13 80
Email: mk@dahlpedersen.dk

Morten Munksgaard

Salg

Salgskonsulent

Tlf: +45 96 10 13 71
Email: mm@dahlpedersen.dk

Thomas Taulbjerg

Salg

Erhvervssælger

Tlf: +45 96 10 13 81
Email: tt@dahlpedersen.dk

Jesper Brændgaard

Salg

Salgskonsulent

Tlf: +45 96 10 13 84
Email: jb@dahlpedersen.dk

Frederik Taulbjerg

Salg

Weekendsælger

Tlf: -
Email: ft@dahlpedersen.dk