Privatleasing

Privatleasing med serviceaftale og vejhjælp

Nu har du muligheden for at få din drømmebil til en lav månedlig ydelse. Med Renault Privatleasing betaler du en lav førstegangsydelse. Priserne varierer alt efter, hvilken model du drømmer om. Om det er en lille bybil, eller en SUV, så har Renault hvad der er brug for.

Her på siden finder du de billigste leasing biler fra Renault. De bedste leasing tilbud. Desuden er både serviceaftale og vejhjælp inkluderet når du leaser en ny Renault gennem Renault Privatleasing. Så du skal ikke være bage for uforudsete udgifter, dem slipper du for.

Hvad du bør vide om privatleasing

Værd at vide om Privatleasing

Privatleasing betyder at der indgås en ”lejeaftale" over flere år. Du kan bruge bilen når og hvor du har lyst, men du vil ikke selv stå som ejer af bilen. Det vil sige at du ikke er den ansvarlige for værditabet. Da vi er ”ejere” af bilen, så skal du ikke bekymre dig om udgifter til service, hvilket betyder at du undgår uforudsete omkostninger, når du leaser din bil gennem Dahl Pedersen.

Leasing-aftalen strækker sig normalt over 36 måneder, hvor du betaler et fast månedligt beløb. Beløbet afhænger af hvor langt du forventer at køre, hvilken bil du ønsker at lease, samt den aktuelle variable rente. Sammen kan vi skræddersy en leasingaftale, hvor vi tager højde for dit kørselsmønster. På denne måde giver det dig et bedre overblik over, hvilke månedlige udgifter du egentlig har ved privatleasing.

Når du privatleaser din bil hos Dahl Pedersen, skal du huske at service, vedligeholdelse og vejhjælp altid er inkluderet. Vi har helt sikkert en bil der passer til dit behov!

Fordelene ved Privatleasing

Vi ønsker at du skal få en god oplevelse med privatleasing, hvilket er grundet til at vi inkluderer en række fordele ved privatleasing. Når foretager privatleasing hos Dahl Pedersen får du:

  • Alle modeller til en lille førstegangsydelse
  • Lav månedlig ydelse (du betaler dog selv brændstof, forsikring, grøn ejerafgift og dæk)
  • Vejhjælp og serviceaftale
  • Fuld råderet over bilen, uden at du hæfter for værditabet

Serviceaftale og vejhjælp

Når du foretager privatleasing hos Dahl Pedersen, er vedligeholdelse og regelmæssig service altid en del af leasingaftalen. Desuden inkluderer serviceaftalen løbende kontroller hvor der kigges på sikkerhed, slitage og funktionalitet. Dette foregår på vores autoriserede værksteder. Er der fejl eller skader på bilen, vil disse blive udbedret i henhold til Renaultfabrikkens foreskrifter.

I privatleasing hos Dahl Pedersen er der også inkluderet skift af pakninger, oliefilter og motorolie med mere. Dette skal ikke koste dig ekstra, og derfor betaler vi eventuelle reservedele og arbejdsløn.

Du er altid dækket af Renault vejhjlæp når du privatleaser din bil hos Dahl Pedersen. Renault vejhjælp dækker bugsering til et autoriseret værksted eller reparation på stedet (hvis muligt). Hvejhjælpen dækker kun i Danmark, og du skal være opmærksom på at skader der opstår ved forkert anvendelse af bilen, ikke vil blive dækket serviceaftalen.

Udløb og opsigelse af leasingaftalen

I slutningen af leasingaftalen, vil du modtage et brev fra os. I brevet vil der stå hvor du skal aflevere bilen. Det vil også indeholde nyttig information, hvis du skulle ønske at privatlease en ny bil hos os. Vær dog opmærksom på, at du efter leasingperiodens udløb ikke kan overtage/købe bilen.

Skulle du have kørt mindre end det fastsatte antal km, ved leasingperioedens udløb, så vil du blive tilbagebetalt et beløb, som fastlægges alt efter hvilken bil der er tale om, samt antal underkørte kilometer. Har du kørt flere km end hvad der blev aftalt i privatleasing periodens begyndelse, så vil du tilsvarende skulle betale et beløb, som  bliver fastlagt alt efter, hvilken bil der er tale om, samt antal overkørte kilometer.

Husk at du altid kan opsige din leasingaftale med 3 måneders varsel (fra udgangen af en måned). Har du haft leasingbilen i over 11 måneder, så har du til gengæld ikke mere end en måeds varsel (fra udgangen af en måned). Vi regner dog med at du vil blive glad for din privatleasing, samt at du ønsker at benytte dig af din dejlige bil i alle 36 måneder.

Kontakt en af vore sælgere for at høre mere, eller book din prøvetur nu.

Loading...

Kontaktpersoner i Viborg

Jesper Hvas

Salg

Salgschef

Tlf: +45 96 15 38 03
Email: jh@dahlpedersen.dk

Morten Gravesen

Salg

Salgskonsulent, varevognsspecialist

Tlf: +45 96 15 38 02
Email: mg@dahlpedersen.dk

Palle Thaagaard

Salg

Salgskonsulent, Volvo specialist

Tlf: +45 96 15 38 09
Email: pt@dahlpedersen.dk

Thomas Islin Sørensen

Salg

Salgskonsulent

Tlf: +45 96 15 38 01
Email: thois@dahlpedersen.dk

Christian Langdahl

Salg

Salgskonsulent

Tlf: +45 88 77 40 12
Email: cl@dahlpedersen.dk

Mads Abildlund

Salg

Salgskonsulent

Tlf: +45 88 77 40 10
Email: mah@dahlpedersen.dk

Kontaktpersoner i Skive

Jens Peder Lausen

Salg

Salgschef

Tlf: +45 96 15 39 24
Email: jp@dahlpedersen.dk

Rasmus Kristensen

Salg

Salgskonsulent, varevognsspecialist

Tlf: +45 96 15 39 33
Email: rk@dahlpedersen.dk

Mads Toft Larsen

Salg

Salgskonsulent

Tlf: +45 96 15 39 31
Email: mtl@dahlpedersen.dk

Nicolai Mølgaard Poulsen

Salg

Salgskonsulent

Tlf: +45 96 15 51 01
Email: np@dahlpedersen.dk

Bent Gade

Salg

Salgsmedhjælper

Tlf: -
Email: -

Kontaktpersoner i Holstebro

Thomas Skovsgaard

Salg

Salgschef

Tlf: +45 96 10 13 75
Email: thos@dahlpedersen.dk

Muhamed Koco

Salg

Salgskonsulent

Tlf: +45 96 10 13 80
Email: mk@dahlpedersen.dk

Morten Munksgaard

Salg

Salgskonsulent

Tlf: +45 96 10 13 71
Email: mm@dahlpedersen.dk

Thomas Taulbjerg

Salg

Erhvervssælger

Tlf: +45 96 10 13 81
Email: tt@dahlpedersen.dk

Jesper Brændgaard

Salg

Salgskonsulent

Tlf: +45 96 10 13 84
Email: jb@dahlpedersen.dk

Frederik Taulbjerg

Salg

Weekendsælger

Tlf: -
Email: ft@dahlpedersen.dk