Samtykke | Dahl Pedersen A/S

Samtykke til at modtage direkte markedsføring

Ja tak, jeg giver min tilladelse til at Dahl Pedersen A/S må behandle mine oplysninger og kontakte mig via post, e-mail, telefonopkald, sms og mms med markedsføringsmateriale vedr. biler, tilbehør og reservedele, samt services til biler, herunder

  • Opfølgning ifm. prøvekørsel, igangværende handler og alle former for service.
  • Påmindelser om værkstedsbesøg og øvrige servicemeddelelser, f.eks. påmindelser om tid for dækskifte (sommer/vinter), obligatoriske serviceeftersyn og lovpligtige syn samt tid for sæsoneftersyn.
  • Tilbud på services til min bil, f.eks. vask og pleje, rustbeskyttelse og synsforberedelse.
  • Tilbud på reservedele og tilbehør til min bil.
  • Tilbud på leasing, finansiering, forsikring, vejhjælp, medlemskaber og abonnementer om biler og bilservices og lignende fra Dahl Pedersen A/S’ samarbejdspartnere.
  • Tilbud på nye og brugte biler.
  • Informationer om planlagte arrangementer, herunder åbent hus og messer, hvor Dahl Pedersen deltager.
  • Nyhedsbreve med markedsføringsmateriale om nye og brugte biler, reservedele og tilbehør til bilen, serviceeftersyn, merchandise, arrangementer, messer, leasing, finansiering, forsikring, vejhjælp, medlemskaber og lignende fra Dahl Pedersen A/S’ samarbejdspartnere med tilpassede annoncer, herunder annoncer fra Dahl Pedersen A/S’ leverandører.
  • Lagre informationer på og indsamle allerede lagrede informationer (tracking mekanismer indlagt i meddelelserne) fra de enheder, jeg bruger til at åbne e-mails og sms/mms samt informationer om disse enheders brugeradfærd, f.eks. hvilke e-mails der åbnes, hvor længe, hvilke emner der klikkes på mv.
  • Skrive/ringe til mig for at få oplyst ændringer i min e-mailadresse eller mobilnummer, som led i ajourføringen af mine oplysninger.

Jeg er gjort bekendt med, at Dahl Pedersen A/S’, IT-leverandør Biltorvet A/S, cvr. nr. 34576289, driver den database, hvori mine informationer opsamles og opbevares. 

Jeg er bekendt med, at jeg altid kan få indsigt i de oplysninger som Dahl Pedersen A/S / Biltorvet A/S / Renault Danmark / Volvo Car Denmark opbevarer om mig og min bil ved at rette direkte henvendelse til Dahl Pedersen A/S. Jeg er også bekendt med at jeg kan kræve fejl i mine informationer rettet og slettet, hvis betingelserne herfor er opfyldt.

Det er frivilligt, om du ønsker at give samtykke til at modtage markedsføring mv.

Du kan til enhver tid afmelde dig modtagelse af e-mails og beskeder som angivet i hver mail, og for beskeder ved at sende teksten ”AFMELD MAIL/SMS” til: info@dahlpedersen.dk og/eller ringe på telefonnummer 97 52 25 55 tast 3 for administrationen.

Kontakt Dahl Pedersen A/S hvis du ikke længere ønsker telefoniske opkald.

Du har ret til at tilbagekalde samtykket. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, modtager du ikke længere ovenstående information og markedsføring.

Tilbagekaldelsen påvirker dog ikke den handling, der har fundet sted forud for tilbagekaldelsen, ligesom vi som din forhandler også fremadrettet evt. kan behandle oplysningerne til andre formål end direkte markedsføring over for dig som anført i privatlivspolitikken. 

Ønsker du at læse mere om vores privatlivspolitik, tryk på følgende link: Privatlivspolitik