Volvo V90 Cross Country

Privat

Priser fra: 737.580,-

Erhverv

Beskatning fra: 553.602,-

Volvo V90 Cross Country

- Den eventyrlystne Crossover

Volvo V90 Cross Country er en bil der skal opleves. Med sit sporty look og de alsidige køreegenskaber, passer Volvo V90 Cross Country perfekt til den aktive livsstil. Med den intelligente AWD-teknologi (firehjulstræk), der selv fordeler trækkraft mellem for- og baghul, skal du ikke bekymre dig når du kører rundt i terrænet med cykelholder eller skiboks på taget.

Det er som om, at Volvo V90 CC udstråler aktiv livsstil. Derfor fås V90 CC også som Volvo V90 CC - Ocean Race. Her får du vandtætte måtter, samt et hårdt vandafvisende bagagerumsgulv, så du ikke behøver at bekymre dig om våde og snavsede genstande eller tøj bagagerummet, samt våde sko i kabinen. 

I et eksotisk land med barsk skønhed præger Volvo V90 Cross Country naturen med sit unikke design og de fantastiske køreegenskaber. Uanset hvilket vejr og hvilke udfordringer din rejse eller hobby må byde på, så kan du trygt regne med Volvo V90 Cross Country. 

Du har mulighed for at indstille Volvo V90 Cross Country til; Komfort, Dynamic, Eco, Off-Road eller Individuel. Med Individuel tilstand kan afstemme bilen, så du klarer selv de mest vanskelige forhindringer du måtte møde på din vej!

Et fristed fyldt med naturligt lys
Det skandinaviske design bliver bragt til live i en rummelig og lys-fyldt kabine, et sted, hvor luksus og teknologi forbedrer din rejse og gør dit liv lettere. Oplev en kabine fyldt med naturligt lys, hvor panorama-soltaget giver Volvo V90 Cross Country en bedre fornemmelse af lys, luftighed og plads

Kom tættere på musikken
Premium Sound by Bowers & Wilkins bringer enestående realisme til din yndlingsmusik, og sætter dig i centrum af forestillingen. Du kommer virkelig til at føle at du sidder til en live koncert med dit yndlingsband.

Renere luft
Med den nyeste teknologi "CleanZone", bliver luften inde i bilen renere end luften udenfor. Denne teknologi filtrerer partikler og lugte, og hvis forureningen stiger udenfor lukker Volvo V90 Cross Country for luftindtag.

Se flere billeder af den nye Volvo V90 Cross Country

Køreegenskaber

Terrænkørsel
Volvo V90 CC er dynamisk og sofistikeret. Med en ekstra frihøjde på Xmm samt et intelligent 4-hjulstræk (AWD), klarer Volvo V90 CC sig utroligt godt i terrænet. Afhængigt af behovet fordeler Volvo V90 CC selv trækkraften til for- og baghjul, så du undgår hjulspind i glat føre. Med den aktive undervogn med luftaffjedring (ekstraudstyr), kompenserer Volvo V90 CC utroligt godt for bump og huller.

Landevejs- og bykørsel
På landevejen har du de samme gode egenskaber som i den traditionelle Volvo V90. Nogle vil endda vurdere, at Volvo V90 CC er bedre kalibreret og ligger bedre på vejen. Samtidig får du en højere siddeposition, som giver dig et bedre overblik over vejen og dine medtrafikanter. Med adaptiv fartpilot og autopilot (semi-autonome køreegenskaber), kan du slappe helt af, selv når du kører i myldretiden.

Lyd og Multimedier

Bowers & Wilkins

Her får du et lydsystem med 19 højtalere. Dette inkluderer også en luftventileret subwoofer, der ved at trække luft ind udefra, giver dig en behagelig og naturlig lydoplevelse. Ved at føre mere luft gennem højtaleren får du en dybere bas. Alle højtalere er indstillet individuelt for at optimere akustikken. På den 9,3" touchscreen kan du indstille lydanlægget til at gengive lydoplevelsen, som sad du i Stockholms koncertsal.

Sensus
Musikken og bilens mange hjælpesystemer kan du styre gennem den 9,3" Touchscreen, der er integreret midt i bilens instrumentbræt. Herfra vil du også kunne aktivere og deaktivere nogle af de mange sikkerhedssystemer, samt indstille bilens navigation mm. Hovedprincippet bag Sensus er, at gøre livet lettere og mere fornøjeligt. Dette gælder både komfort, underholdning, navigation og connectivity.

Vi fokuserer på dine behov

Book prøvetur

Loading...

Fandt du ikke hvad du søgte?

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål om Volvo V90 Cross Country

Palle Thaagaard

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 09
Email: pt@dahlpedersen.dk

Thomas Islin Sørensen

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 01
Email: thois@dahlpedersen.dk

Thomas Skovsgaard

Volvo - Salg

Holstebro

Tlf: +45 96 10 13 75
Email: thos@dahlpedersen.dk

Jesper Brændgaard

Volvo - Salg

Holstebro

Tlf: +45 96 10 13 84
Email: jb@dahlpedersen.dk

Jens Peder Laursen

Volvo - Salg

Skive

Tlf: +45 96 15 39 24
Email: jp@dahlpedersen.dk