Volvo S90

Privat

Priser fra: 581.180,-

Erhverv

Beskatning fra: 429.201,-

Volvo S90

- en Premium Sedan med maksimal komfort

Sætter du pris på høj sikkerhed? Gode køreegenskaber? Men vil ikke gå på kompromis med designet? 

Volvo S90 er en stilfuld og komfortabel sedan, som samtidig er en af de sikreste biler på markedet. Med den store akselafstand er der utroligt god plads på 2. sæderække, så du uden problemer kan have 2 voksne på de to yderste pladser. Bagagerummet er utroligt stort for en Sedan, så du kan uden problemer køre på ferie med hele familien. Vi har testet med 5 voksne menneskers bagage til 9 dages aktiv ferie. Det kunne være der, selvom nogle af os havde 3 par sko med. Nok var bagagerummet fyldt, men det var ikke nødvendigt at tage tasker med ind i bilen.

Volvo S90 deler platform og DNA med Volvo V90 som er stationcar udgaven og har meget tilfælles med Volvo S90.

Instrumentpanelet og midterkonsollen er præcist vinklet mod dig og giver et perfekt overblik, så du hele tiden har fokus på vejen. Dertil er der yderligere mulighed for at fastholde blikket på vejen, ved hjælp af Head-up display, som ved gengivelse i forruden giver dig informationer om fart, navigation og skiltning.

Volvo S90 er en rigtig cruiser, hvor du føler at bilen er i ét med vejen. Interiøret er luksuriøst, og de mange komfortable teknologier gør det til en fornøjelse at køre bil. Massage, ventilerede sæder, siddehynde-forlængelse, og de velformede sæder holder dig frisk og udhvilet selv efter flere timer bag rattet. 

Der er kvalitet og sans for detaljer overalt i den nye Volvo S90. Fra de nøje udvalgte trædetaljer til den diskrete konturlinje på motorhjelmen. Hver eneste detalje demonstrerer et suverænt håndværk.

”S90 har taget et stort skridt fremad, hvad angår køredynamik, ydelse og håndtering. Vi har fuldstændig nydesignet Volvo-køreoplevelsen for at kunne give kunderne en følelse af præcision, kontrol og komfort,” siger Dr. Peter Mertens, chef i Volvo Car Group’s afdeling for forskning og udvikling.

Se flere billeder af den nye Volvo S90

Sikkerhed

City Safety
Som nævnt er Volvo S90 en af de sikreste biler på markedet. Volvo S90 registrerer automatisk biler, fodgængere, cyklister og dyr, der er i fare for at blive kørt ned. Bilen vil advare dig, og hvis du ikke bremser, gør bilen det for dig - også i mørke. Med de avancerede radar- og kamerateknologier kan du slappe helt af når du kører bil, og du er med garanti afslappet og afstresset, når du når rem til din destination.

Unik sikkerhed
Volvo Cars Run-Off Mitigation er en teknologi der benytter de samme radar- og kamerateknologier som City Safety. Den registrerer vejkanterne, og hvis du er ved at køre af vejen, kan systemet træde ind og styre bilen tilbage i sikkerhed. I de tilfælde hvor den ikke kan nå at styre tilbage på vejen, aktiveres bremserne for at mindske eventuelle kollisioner og skader.

Kørehjælp og lyd

Aktiv sikkerhed
Den adaptive fartpilot sørger for at du kan holde afstanden til den forankørende, uden at du behøver at bruge speeder og bremse. Radarteknologierne opfanger ændringer i den forankørendes hastighed hurtigere end det er muligt for mennesket at registrere. Samtidig korrigerer Pilot Assist også styringen, således at din bil forbliver indenfor afstribningen. Det gør det nemt og afslappende at køre Volvo S90.

Bowers & Wilkins
Volvo har siden Volvo XC90 udkom haft et samarbejde med Bowers & Wilkins. Her får du et system med 19 højtalere, herunder den luftventilerede subwoofer, som giver dig en helt exceptionel lydoplevelse ved at trække luft ind udefra, så den kan føre mere luft gennem højtaleren. Alle højtalere er indstillet individuelt for at optimere akustikken.

Vi fokuserer på dine behov

Book prøvetur

Loading...

Fandt du ikke hvad du søgte?

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål om Volvo S90

Palle Thaagaard

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 09
Email: pt@dahlpedersen.dk

Thomas Islin Sørensen

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 01
Email: thois@dahlpedersen.dk

Thomas Skovsgaard

Volvo - Salg

Holstebro

Tlf: +45 96 10 13 75
Email: thos@dahlpedersen.dk

Jesper Brændgaard

Volvo - Salg

Holstebro

Tlf: +45 96 10 13 84
Email: jb@dahlpedersen.dk

Jens Peder Laursen

Volvo - Salg

Skive

Tlf: +45 96 15 39 24
Email: jp@dahlpedersen.dk