Volvo S90

- en Premium Sedan med maksimal komfort

Volvo S90 er en stilfuld og komfortabel sedan. Den deler platform og DNA med Volvo V90 som er stationcar udgaven.

Instrumentpanelet og midterkonsollen er præcist vinklet mod dig og giver et perfekt overblik. Interiør og køreoplevelsen spiller perfekt sammen, og de velformede sæder holder dig frisk og udhvilet selv efter flere timer bag rattet. 

Der er kvalitet og sans for detaljer overalt i den nye Volvo S90. Fra de nøje udvalgte trædetaljer til den diskrete konturlinje på motorhjelmen. Hver eneste detalje demonstrerer suverænt håndværk.

Interiør og køreoplevelse spiller perfekt sammen. S90 har høstet fordel af en af Volvo’s nyeste investeringer, en avanceret chassissimulator.

”S90 har taget et stort skridt fremad, hvad angår køredynamik, ydelse og håndtering. Vi har fuldstændig nydesignet Volvo-køreoplevelsen for at kunne give kunderne en følelse af præcision, kontrol og komfort,” siger Dr. Peter Mertens, chef i Volvo Car Group’s afdeling for forskning og udvikling.

Se flere billeder af den nye Volvo S90

Vi fokuserer på dine behov

Sikkerhed

City safety
Den nye Volvo S90 registrerer automatisk biler, fodgængere, cyklister, og som en verdensnyhed nu også dyr, der er i fare for at blive kørt ned. Bilen vil advare dig, og hvis du ikke bremser, gør bilen det for dig - også i mørke.

Unik sikkerhed
Volvo Cars verdensnyhed, Run-Off Mitigation registrerer vejkanter. Hvis bilen er ved at køre væk fra vejen, kan systemet træde ind og styre bilen tilbage i sikkerhed. I de tilfælde hvor kontrolproceduren ikke er tilstrækkelig aktiveres bremserne.

Kørehjælp og lyd

Aktiv sikkerhed
Den adaptive fartpilot fastholder automatisk den forudindstillede hastighed samt afstanden til bilen foran dig. Systemet korrigerer også styringen, således at din bil forbliver indenfor afstribningen. Det gør det nemt og afslappende at køre Volvo S90

Bowers & Wilkins
Volvo har siden Volvo XC90 udkom haft et samarbejde med Bowers & Wilkins. Her får du et system med 19 højtalere, herunder den luftventilerede subwoofer, som giver dig en helt exceptionel lydoplevelse ved at trække luft ind uden for bilen, så den kan føre mere luft gennem højtaleren. Alle højtalere indstilles individuelt for at optimere akustikken.

Book prøvetur

Loading...

Fandt du ikke hvad du søgte?

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål om Volvo S90

Thomas Skovsgaard

Volvo - Salg

Holstebro

Tlf: +45 96 10 13 75
Email: thos@dahlpedersen.dk

Palle Thaagaard

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 09
Email: pt@dahlpedersen.dk

Thomas Islin Sørensen

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 01
Email: thois@dahlpedersen.dk

Jens Peder Laursen

Volvo - Salg

Skive

Tlf: +45 96 15 39 24
Email: jp@dahlpedersen.dk