Business Bilen 2019 - Volvo V60

Privat

Priser fra: 511.980,-

Erhverv

Beskatning fra: 376.201,-

Business Danmark og Jyllands-Posten kårer årets firmabil

Hvert år kårer fagforeningen Business Danmark, i samarbejde med Jyllands-Posten, Business Bilen / årets firmabil. Denne kåring fandt sted den 15. november, hvor der var enighed om, at "Volvo V60 er en suveræn sikker svensk vinder".

Efter den indledende runde med 10 biler gik kun 4 videre til finalen. Noget usædvanligt hentede Volvo V60 toppoint fra næsten alle jurymedlemmer. Volvo V60 vandt suverænt og med den største sejr nogensinde i Business Bilens historie. Udover den nye Volvo V60 bestod finalefeltet til Business Bilen 2019 af VW Passat, Opel Insignia Country Tourer og Peugeot 508.

Mange af jurymedlemmerne påpegede Volvo V60's komfort, sikkerhedsudstyr som en af de væsentlige årsager til at den skulle vinde titlen som årets firmabil.

Stig Holm - Fysioterapeut

"Volvo V60 adskiller sig markant fra de andre biler i feltet og er en meget helstøbt bil. Sæderne er rigtig gode, rattet er let at indstille, og betjeningen fungerer intuitivt. Den har en lidt smallere indstigningsplads end Opel Insignia og VW Passat, men det opvejes af supergode sæder"

Michael Olsen - LeasePlan (adm. direktør)

"Volvo V60 er en fuldt fortjent vinder. Volvo har altid været en god bil, men der er virkelig sket noget i de senere år, hvor især designet har fået et løft. Ovenikøbet er V60 en bil, der byder på lige så god plads som den tidligere V70, og hvor importøren har fået nogle gode priser."

Book din prøvetur allerede nu

Loading...

Fandt du ikke hvad du søgte?

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål om den nye Volvo V60