Årets Renault forhandler | Dahl Pedersen A/S

Ved det årlige Renault kickoff, som fandt sted fredag d. 12. januar på Hotel Comwell i Kolding blev Dahl Pedersen A/S i Skive foran 740 deltagere fra knap 60 Renault forretninger i Danmark kåret som ”Årets Renault forhandler”.

Det er 4. gang på 7 år, at én af Dahl Pedersens 3 forretninger løber med kongetitlen. Dahl Pedersen har vundet Årets Renault forhandler i:  2012  |  2014  |  2016  |  2018  

 

Om baggrunden for kåringen sagde direktør for Renault Danmark, Anders Gadsbøl:

”Årets Renault forhandler 2018 leverer selvsagt toppræstationer. Det helt særlige ved Årets Renault forhandler 2018, er at de gør det igen og igen... og de gør det både i deres eftermarkedsafdeling og deres salgsafdeling.

Årets Renault forhandler 2018 leverer både en høj markedsandel, en høj kundetilfredshed og en høj indtjening.

Det er topresultater som er skabt på baggrund af vinder mentalitet, kunderelationer, en række forbedringstiltag og et godt samarbejde afdelingerne imellem.”

 

Det var en ydmyg, men stolt Jørgen Dahl Pedersen, der sammen med medarbejdere fra Skive modtog prisen på scenen i Kolding. ”Kompetente og engagerede medarbejdere samt et godt samarbejde mellem vore forretninger er baggrunden for titlen” udtaler Jørgen Dahl Pedersen, der gerne vil dedikere succes’en til sine forældre, der var 2. generation i virksomheden og som desværre begge er gået bort i efteråret 2017.

Der blev uddelt i alt 6 priser ved årets kickoff. Dahl Pedersen A/S var også én af de 3 nominerede til titlen som årets erhvervscenter. Desuden var firmaets forsvarende titelindehaver Morten Gravesen igen i 2018 nomineret som årets bedste varevognssælger.

Knæk Cancer