Nyheder | Dahl Pedersen A/S

Efterårs- og Vinterbrochure

I denne brochure finder du sæsonrelevante tilbud som gummimåtter, vinterdæk, hjulskifte, bagagerumbakke og meget, meget mere.

 

Se brochure

Ny Volvo S60

Volvo præsenterede Volvo S60 i Göteborg den 20. juni

En moderne Sports Sedan, med premium interiør og et råt look.

Den nye Volvo S60 er for de, som sætter pris på gode køreegenskaber i en luksuriøs atmosfære!

 

 

Læs mere

Ny Volvo V60

Volvo lancerede den 21. februar 2018 den nye Volvo V60.

Den nye Volvo V60 har samme DNA som de andre nyere modeller fra Volvo.

Den nye Volvo V60 erstatter både sin forgænger, Volvo V60, men også sin tidligere storebror, Volvo V70. I den nye Volvo V60 har du et bagagerum, der rummer næsten lige så meget som Volvo V70, samt endnu bedre benplads på 2. sæderække.

 

Læs mere

Årets Renault Forhandler - 2018

Ved det årlige Renault kickoff, som fandt sted fredag d. 12. januar på Hotel Comwell i Kolding blev Dahl Pedersen A/S i Skive foran 740 deltagere fra knap 60 Renault forretninger i Danmark kåret som ”Årets Renault forhandler”.

Dahl Pedersen A/S er nu blevet kåret til "Årets Renault Forhandler" 4 gange på kun 7 år:

2012  |  2014  |  2016  |  2018

 

Se det festlige øjeblik

2 x Car of the Year 2018

Volvo starter 2018 ud med fantastiske nyheder. For nyligt har de vundet 2 meget attraktive priser i bilbranchen. De 2 seneste modeller fra Volvo, XC40 & XC60, er blevet taget utroligt godt imod. Ikke bare i Europa, men også I USA, hvor de netop har vundet årets 2. pris.

Først blev Volvo XC40 kåret til Car of the Year 2018 (Europa). Nu er Volvo XC60 blevet kåret til World Car of the Year i New York.

Læs mere

Volvo XC40 | Luksuriøs SUV

Car of the Year 2018

Volvo XC40 blev præsenteret i Milano den 21. september 2017. Volvo XC40 er en den perfekte SUV til dig, der har smag for en mindre bil, med høj indstigning. Med Volvo XC40 får du et bedre udsyn over vejen, samt de nyeste features inden for sikkerhed.

 

Læs Mere

Ny Volvo XC60 | 2017

Den Nye Volvo XC60 deler mange af de samme egenskaber og teknologier med 90'er serien

Oplev den nye Volvo XC60, en opdateret version af den elegante og sporty, svenske SUV. Et utroligt flot svensk design understøttet af et luksuriøst interiør, hvor den nyeste teknologi indgår i alle elementer af bilen. 

 

Læs mere

Ny Renault Scenic og Grand Scenic

Premiere og åbent hus i weekenden 4. - 5. februar

Den nye Renault Scenic skiller sig i den grad ud fra mængden af anonyme familieflyttere. Med 20 tommer hjul som standard, og med et potent udseende, forenes praktik og passion.

 

Læs mere
Renault Talisman

Renault Talisman | Årets Firmabil 2017

Bilredaktør for Jyllandsposten, Christian Schacht, har være med i beslutningen om hvilken bil, der skulle kåres til Årets Firmabil 2017.

Renault Talisman er en stor bil, der både byder på masser af udstyr og et dramatisk design, som ikke ligner nogle andre.” Derudover var det især også komforten, som fik rosende ord med på vejen af de professionelt kørende jurymedlemmer.

 

Læs mere

Ny Volvo S90

Den ny Volvo S90 er ren luksus og design i harmoni
Instrumentpanelet og midterkonsollen er præcist vinklet mod dig og giver et perfekt overblik. Interiør og køreoplevelsen spiller perfekt sammen, og de velformede sæder holder dig frisk og udhvilet selv efter flere timer bag rattet.

 

Læs mere

Ny Volvo V90

En moderne stationcar kombinerer den luksuriøse oplevelse med praktiske egenskaber og elegant udseende. Interiøret i vores nye Volvo er sofistikeret og der er rigelig plads til bagage. Modellen er funktionel på alle fronter – også hvad tilslutningssystemer angår.

 

Læs mere

Volvo V90 Cross Country

Den nye Volvo V90 Cross Country holder dig i bevægelse under selv de mest vanskelige forhold. Dette skyldes Hill Descent Control og firehjulstræk. Vælg den køretilstand som passer til dit behov alt efter hvor du befinder dig.

  • Komfort
  • Eco / økonomisk kørsel
  • Dynamic / sportslig kørsel
  • Individuel

I den individuelle tilstand kan du selv oprette en køretilstand som er skræddersyet efter dit behov!

Læs mere

Volvo forhandlingen genoptages i Holstebro

Vi har endelig fået forhandlingen af nye Volvo modeller tilbage hos Dahl Pedersen A/S i Holstebro

Nu kan vi endelig offentliggøre, at vi har fået udvidet vores samarbejdsaftale med Volvo Car Danmark. Det betyder at vi nu igen må udstille og sælge fabriksnye Volvo modeller fra vores flotte nye bilhus på Nybovej 39 i Holstebro.

 

Se mere

Polestar skal udvikle "High Performance Elbiler"

Volvo meddeler, at Polestar, som har ansvaret for Volvo’s særlige performance modeller, fremover koncentrerer indsatsen om at udvikle high performance el-biler, der skal brandes og markedsføres separat på verdensplan. Dermed iværksættes et af de nyeste initiativer i Volvo’s løbende forandringsplan.

 

Læs mere