Nyheder | Dahl Pedersen A/S

Nyheder fra Volvo

Er din Volvo klar til vinteren?

Volvo Vinter

Kulden kan være hård ved din bil

Sørg for at din bil er klar til de kolde vintermåneder. Vi har samlet det, du som bilejer skal vide, når kulden kommer. Få et godt tilbud på gummimåtter eller viskerblade.

Sikkerhed først - The E.V.A Initiative

Volvo Sikkerhed

Equal Vehicles for All

Kvinder og mænd påvirkes forskelligt ved trafikulykker. Alligevel tester bilfabrikanter stadig udelukkende med mandlige dukker. Det gør Volvo op med med E.V.A.

Ny Volvo S60

Volvo S60

Premium Sports Sedan

En moderne Sports Sedan med premium interiør og et råt look. Den nye Volvo S60 er for de, som sætter pris på gode køreegenskaber i en luksuriøs atmosfære.

Ny Volvo V60

Volvo V60

Praktisk og moderne stationcar

Den nye Volvo V60 erstatter både sin forgænger, Volvo V60, men også sin tidligere storebror, Volvo V70. Bedre benplads på 2. sæderække og større bagagerum.

2 x Car of the year

Car of the Year

Volvo XC40 og Volvo XC60

Volvos nye SUV'er klarer sig godt internationalt. Volvo XC40 blev kåret til Car of the Year 2018 (Europa). Volvo XC60 blev kåret til World Car of the Year i New York.

Ny Volvo XC40

Volvo XC40

Ny  kompakt SUV fra Volvo

Volvo XC40 er en den perfekte SUV til dig, der har smag for en mindre bil, med høj indstigning. Volvo XC40 en Premium SUV med masser af udstyr og råt design.

Volvoforhandling genoptages i Holstebro

Volvo Holstebro

Nu sælger vi nye Volvo i Holstebro

Vi har længe forsøgt, at få lov til at udstille og sælge nye Volvoer i Holstebro. Med det nye bilhus er det nu endeligt lykkedes. Besøg os på Nybovej 39.

Ny Volvo XC60

Volvo XC60

Premium SUV | Volvo XC60

Den elegante og sporty, svenske SUV. Et utroligt flot svensk design understøttet af et luksuriøst interiør, hvor den nyeste teknologi indgår i alle elementer af bilen.

Polestar - High Performance elbiler

Volvo Polestar

Elbiler på vej | Polestar

I juli 2015 overtog Volvo Cars 100 procent af Polestar Performance, som på det tidspunkt havde beskæftiget sig med motorsport siden 1996. Fremtiden byder nu på elbiler.

Ny Volvo S90

Volvo S90

Premium Sedan | Volvo S90

Interiør og køreoplevelsen i den nye Volvo S90 spiller perfekt sammen. De velformede sæder holder dig frisk og udhvilet selv efter flere timer bag rattet.

Ny Volvo V90

Volvo V90

Luksuriøs Stationcar | Volvo V90

Volvo V90 erstatter den tidligere Volvo V70 og tilbyder endnu mere luksus. Den store svenske Stationcar har for alvor bevæget sig ind i Premium segmentet.

Ny Volvo V90 Cross Country

Volvo V90 Cross Country

The Get Away Car | Volvo V90 CC

Den luksuriøse stationcar har fået et lille "løft". Her gælder det både design og frihøjde. Volvo V90 Cross Coutry egner sig perfekt til den aktive livsstil.

Nyheder fra Renault

Årets Renault Forhandler - 2020

Årets Renault forhandler

5 gange på 9 år: 2012, 2014, 2016, 2018 og 2020

Ved det årlige Renault kickoff blev Dahl Pedersen A/S i Skive foran 750 deltagere fra knap 60 Renault forretninger i Danmark kåret som 'Årets Renault forhandler 2020'.

Ny Renault CAPTUR

Ny Renault CAPTUR

Større på alle måder

Den nye Renault CAPTUR er vokset. Den er blevet højere, bredere og hele 11 cm længere. Derudover har designet fået et løft, og CAPTUR er nu luksuriøs og sikker som aldrig før.

Er din Renault klar til vinteren?

Renault Vinter

Kulden kan være hård ved din bil

Sørg for at din bil er klar til de kolde vintermåneder. Vi har samlet det, du som bilejer skal vide, når kulden kommer. Få et godt tilbud på gummimåtter eller viskerblade.

Ny Renault CLIO V

Forbedret komfort, sikkerhed og køreegenskaber

Den nye Renault CLIO har fået den helt store tur. Udvendigt har designet fået et løft, der får den til at virke større, mere sporty og mere moderne.

Ny Renault Scenic og Grand Scenic

Renault Scenic

Stor familiebil med 7 sæder

Den nye Renault Scenic skiller sig i den grad ud fra mængden af anonyme Familiebiler. De 20 tommer hjul som sætter standarden for en højtudstyret familiebil.

Renault Talisman - Årets firmabil

Årets firmabil

Moderne og praktisk firmabil

”Renault Talisman er en stor bil, der både byder på masser af udstyr og et dramatisk design, som ikke ligner nogle andre.” Især også komforten fik rosende ord med på vejen.

Nyheder fra Dacia

Er din Dacia klar til vinteren?

Dacia Vinter

Kulden kan være hård ved din bil

Sørg for at din bil er klar til de kolde vintermåneder. Vi har samlet det, du som bilejer skal vide, når kulden kommer. Få et godt tilbud på gummimåtter eller viskerblade.

Nye Dacia Duster

Dacia Duster

Nyt design og forbedret kvalitet

Den nye Dacia Duster er blevet opdateret. Den har fået bedre køreegenskaber, mindre støj under kørsel og et løft i kvaliteten. Prøvekør den allerede nu.

Dacia Techroad

Dacia Techroad

Højt udstyrede modeller

Dacia Techroad-varianterne har alt, hvad du behøver i en moderne bil - men til den velkendte lave Dacia pris! Se udstyr og specifikationer på prislisten.

Knæk Cancer