Renault SCENIC

Sikker familiebil
Den nye Renault SCENIC er en fantastisk bil til familien med mindre børn. Har du store børn, kan storebroren Renault Grand SCENIC være en endnu bedre løsning, for i den er der nemlig lidt mere plads på 2. sæderække, et større bagagerum og 7 sæder som standard. Renault SCENIC er fyldt med udsyr, og den scorer højt på både sikkerhed, komfort og design. Det understreges også af, at den fik 5 stjerner i Euro NCAP’s sikkerhedstest.

Bedre plads og bedre teknologi
Renault SCENIC er længere end sin forgænger, hvilket betyder mere plads på bagsædet, men også et større bagagerum. Du kan også vælge mellem flere størrelser motorer i forhold til den gamle model. Den byder desuden på teknologier, der letter din kørsel og lader dig opnå større køreglæde. Den kommer bl.a. med det nye Active Emergency Braking system, der træder i kraft, hvis der for eksempel træder en fodgænger ud foran bilen, og du ikke selv når at reagere. Renault SCENIC passer altså ikke kun på passagerer, men også på dem omkring bilen.

Renault SCENIC priser

Udstyrsvariant: SCENIC Zen

Motor: 140HK (benzin)

Lagerbiler fra: 276.900,-

 

Privatleasing

Renault SCENIC Zen i 36 måneder

Månedlig ydelse (Benzin): 3.295,-

Førstegangsydelse: 14.995,-

Inkluderede kilometer: 15.000/år

Bliv kontaktet

Er du interesseret, ønsker du at prøve bilen, eller har du brug for mere information? Udfyld nedenstående formular og bliv kontaktet af en af vore salgsrådgivere.

Loading...

Energiklasse B - A   |   Brændstofforbrug 14,3 - 18,2 km/l   |   CO2-udledning 146 - 158 g/km   |   Bilen er vist med ekstraudstyr

Se de andre Renault-modeller

Knæk Cancer