Renault SCENIC

Pris fra: 243.900,-

Inklusiv leveringsomkostninger.

Sikker familiebil
Den nye Renault SCENIC er en fantastisk bil til familien med mindre børn. Har du store børn, kan storebroren Renault Grand SCENIC være en endnu bedre løsning, for i den er der nemlig lidt mere plads på 2. sæderække, et større bagagerum og 7 sæder som standard. Renault SCENIC er fyldt med udsyr, og den scorer højt på både sikkerhed, komfort og design. Det understreges også af, at den fik 5 stjerner i Euro NCAP’s sikkerhedstest.

Bedre plads og bedre teknologi
Renault SCENIC er længere end sin forgænger, hvilket betyder mere plads på bagsædet, men også et større bagagerum. Du kan også vælge mellem flere størrelser motorer i forhold til den gamle model. Den byder desuden på teknologier, der letter din kørsel og lader dig opnå større køreglæde. Du kan blandt andet få det nye City Brake system, der virker helt op til 60 km/t, hvis der for eksempel træder en fodgænger ud foran bilen, og du ikke når at reagere selv. Renault SCENIC passer altså ikke kun på passagerer, men også på dem omkring bilen.

Book din prøvetur her!

Loading...

Energiklasse B - A   |   Brændstofforbrug 14,3 - 17,9 km/l   |   CO2-udledning 146 - 158 g/km   |   Bilen er vist med ekstraudstyr

Se de andre Renault-modeller