Ny Dacia Duster - 2018

Priser

fra: 148.980,-

Uanset underlaget, får du alt du har brug for med den nye Dacia Duster, hvor du får en komfortabel køretur, uanset om det er off-road, landevej eller motorvej.

Du får hele 21 cm i frihøjde, et robust chassis, samt mulighed for firehjulstræk. Den nye Dacia Duster sætter nye standarder for Dacia modellerne med et råt look og et moderne interiør. Med den rummelige kabine og en bagagerumsvolumen på hele 478 liter er der rigeligt med plads til hele familien. Dacia Duster kan med en 1.5 liters dieselmotor (110 hk) køre op til 22,7 km/l.

Til samme motor (1.5 diesel (110 hk)) kan du få firehjulstræk (4WD). Dette kan dog ikke kombineres med muligheden for automatgear. Vælger du automatgear får du en effektiv 6-trins automatgearkasse (EDC). EDC-gearkassen er en dobbeltkoblings-automatgearkasse, så du vil opleve en hurtig og flydende overgang mellem gearskiftene.

Vi garanterer at du bliver overrasket, da den nye Dacia Duster er både større og har fået et helt nyt interiør, som virkelig lever op til nutidens design-standarder.

Kig forbi eller book en prøvetur i den nye Dacia Duster.

Bliv kontaktet

Er du interesseret, ønsker du at prøve bilen, eller har du brug for mere information? Udfyld nedenstående formular og bliv kontaktet af en af vore salgsrådgivere.

Loading...

Energiklasse B - A+   |   Brændstofforbrug 12,7 - 20,4 km/l   |   CO2-udledning 142 - 178 g/km   |   Bilen er vist med ekstraudstyr

Se de andre Dacia-modeller