Ny Volvo XC60 | Firmabil

Beskatning fra: 499.003,-

Den nye Volvo XC60 2017, en opdateret version af den elegante og sporty, svenske SUV. Et utroligt svensk design, understøttet af et luksuriøst interiør, hvor den nyeste teknologi indgår i alle elementer af bilen, herunder infotainment, sikkerhed og komfort. Volvo XC60 er en perfekt balance mellem elegance og magtfuld attitude. Med de karakteristiske  Full-LED lygter (Thors Hammer) og Active High Beam får du det bedste lys og udsyn over vejen, uden at blænde modkørende.

Som altid, har Volvo haft sikkerheden i fokus. Med de nyeste teknologier hjælper Volvo XC60 dig med at undgå kollisioner med andre trafikanter. Ved høje hastigheder hjælper Volvo XC60 dig med at holde dig inden for vejstriberne, for at minimere ulykker og andre stressende situationer.

Volvo XC60 Momentum
Volvo går aldrig ned på sikkerhedsudstyr. Derfor får du allerede i momentumudgaven udstyr som City Safety med Steering Support. Dette inkluderer Cross Trafic Detection, Pedestrian  Detection (fodgængergenkendelse), Cyclist Detection og meget mere. City Safety med Steering Support er et kollisionsforebyggende sikkerhedsstystem, der hjælper med at bremse i situationer, hvor føreren af bilen ikke når at reagere. Men der er meget, meget mere sikkerhedsudstyr i Volvo XC60, du kan se det hele i prislisten.

Desuden får du i Volvo XC60 Momentum 18" alufælge, læderrat, klimaanlæg, digital instrumentering, aut. nedblændende bakspejl, indtræk i stof og kunstlæder, fartpilot,  parkeringssensor, High Performance lydanlæg med en 9,3" touchscreen, 224W forstærker og 10 højtalere, og meget, meget mere.

Volvo XC60 Inscription
Opgraderer du til Inscription få du endnu mere udstyr. Herunder gælder eksempelvis IntelliSafe Assist med Adaptive Cruise Control og Pilot Assist (op til 130 km/t). Desuden får du 19" alufælge, indtræk i Moritz læder, 2 rørhaler, Full-LED lygter (Thors Hammer) og AHB & ABL (disse systemer tilpasser lygterne, for at undgår blænding af modkørende, samtidig med at du lyser et maksimalt område op), manuel siddehyndeforlængelse, paneler i Drift Wood træ, digital instrumentering der opgraderet til 12,3" og meget mere.

Volvo XC60 R-Design
I denne udgave er der lagt meget vægt på design. Derfor er der masser af specielt R-Design udstyr som sportspedaler, kølergrill, gearknop, Diffuser i bag, alufælge, måtter, læderrat, blot noget af det specielle R-Design-udstyr der følger med i denne lækre og sporty Volvo XC60. Ellers minder udstyrsniveauet meget om Inscription. Det det fulde udstyr i prislisterne.

Bliv kontaktet

Er du interesseret, ønsker du at prøve bilen, eller har du brug for mere information? Udfyld nedenstående formular og bliv kontaktet af en af vore salgsrådgivere.

Loading...

Prislister

Energiklasse A - D   |   Brændstofforbrug 9,9 - 16,9 km/l   |   CO2-udledning 155 - 229 g/km   |   Bilen er vist med ekstraudstyr

Introducing | THE FUTURE OF SAFETY

Sometimes the moments that never happens, matters the most

Fandt du ikke hvad du søgte?

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål om Volvo XC60

Palle Thaagaard

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 09
Email: pt@dahlpedersen.dk

Thomas Islin Sørensen

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 01
Email: thois@dahlpedersen.dk

Thomas Skovsgaard

Volvo - Salg

Holstebro

Tlf: +45 96 10 13 75
Email: thos@dahlpedersen.dk

Jens Peder Laursen

Volvo - Salg

Skive

Tlf: +45 96 15 39 24
Email: jp@dahlpedersen.dk

Se de andre firmabiler fra Volvo

40-serie  |  Firmabiler

60-serie  |  Firmabiler

90-serie  |  Firmabiler