Volvo V60 Cross Country | Firmabil

Beskatning fra: 340.277,-

Volvo V60 Cross Country er en moderne Crossover til den aktive livsstil. Med den ekstra frihøjde og den velafstemte undervogn får du en ekstremt behagelig køreoplevelse. Den aktive livsstil kan forenes med mulighederne for AWD (4-hjulstræk) og den kraftfulde 254 HK motor, T5 AWD. Den egner sig til både bykørsel, landevej og terrænkørsel. Med det store bagagerum og god plads på bagsædet, samt integrerede tagrælinger er Volvo V60 Cross Country perfekt til aktive familieferier.

Med det store motorudvalg finder du helt sikker en model, der lever op til dit behov, hvad end det gælder en brændstoføkonomisk pendlerbil eller en sjovere og mere kraftfuld motor som eksempelvis T5 AWD med 254 HK.

Volvo V60 Cross Country Plus
Volvo er garant for sikre biler. Dette gælder også Volvo V60 Cross Country, som kommer med det anerkendte City Safety system der er kollisionsforbyggende og forsøger at bremse, hvis eksempelvis den forankørende pludseligt bremser hårdt op. For at sikre uheld, hvis nogen skulle køre op i bilen bagfra, er Volvo V60 Cross Country udstyret med piskesmældsbeskyttelse (WHIPS). Der er meget mere sikkerhedsudstyr som kan findes i prislisten.

Af andet udstyr tæller eksempelvis 16" alufælge, aktive Xenon forlygter, fartpilot, klimaanlæg med Clean Zone, læderrat, metallak, parkeringssensor, lys- og regnsensor, integrerede tagrælinger samt Sensus Connect High Performance lydanlæg med 8 højtalere og en 7" skærm.

Book din prøvetur her!

Loading...

Fandt du ikke hvad du søgte?

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål om den Volvo V60 CC

Thomas Skovsgaard

Volvo - Salg

Holstebro

Tlf: +45 96 10 13 75
Email: thos@dahlpedersen.dk

Palle Thaagaard

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 09
Email: pt@dahlpedersen.dk

Thomas Islin Sørensen

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 01
Email: thois@dahlpedersen.dk

Jens Peder Laursen

Volvo - Salg

Skive

Tlf: +45 96 15 39 24
Email: jp@dahlpedersen.dk

Se de andre firmabiler fra Volvo

Firmabil | Volvo

Vælg hvilken model du vil vide mere om

Firmabiler i Volvos 40-serie

Modeller i Volvos 60-serie

Modeller i Volvos 90-serie