Volvo V60 | Firmabil

Beskatning fra: 315.973,-

OBS! Dette er Volvo V60 - 2017.
Leder du efter den "Ny Volvo V60"?

Volvo V60 er den klassiske familiebil, og så alligevel ikke helt. Den har de samme egenskaber som den klassiske familie-stationcar, stort bagagerum, god benplads og selvfølgelig høj sikkerhed. Men det er ikke mange klassiske familebiler der fås med 288 hestekræfter i en Twin-Turbo-Charged hybrid motor (diesel & el).

Volvo V60 har uden tvivl en motor der passer til dit behov, hvad enten det gælder en brændstoføkonomisk pendlerbil eller en sjov og sporty, men stadig meget komfortabel firmabil.

Volvo V60 Momentum
Volvo sparer aldrig på sikkerheden i deres biler. Derfor får du allerede her sikkerhedsudstyr som City Safety, der forebygger kollisioner og forsøger at bremse, hvis eksempelvis den forankørende bremser hårdt op. Af andet sikkerhedsudstyr indeholder den også piskesmældsbeskyttelse (WHIPS), seleforstrammere, Emergency Brake Assist og alarm med bevægelsessensor. Desuden får du som standard 16" alufælge, aktive Xenon forlygter, el-indfældbare sidespejle med lys, fartpilot, klimaanlæg med Clean Zone, læderrat, metallak, parkeringssenseor, regn- og lyssensor samt Sensus Connect High Performance lydanlæg med 8 højtalere og en 7" touchscreen.

Volvo V60 R-Design
Når du vælger at opgradere til R-Design-versionen bliver der foruden udstyr også opgraderet på motorerne. Derfor er motorudvalget anderledes på R-Design kontra Momentum. Med R-Design har du muligheden for at vælge den geniale D6 Twin-Engine 288 HK hybrid (diesel & el).

Af andet udstyr får du eksempelvis 18" alufælge, aut. nedblændende bakspejl, digital instrumentering, kølergrill i matsort indtræk i R-Design Nubuck textil og Perforeret læder. Desuden får du en masse specielt R-Design udstyr. Herunder læderrat, paneler, diffuser ved bagkofanger, sportspedaler, måtter samt 2 rørhaler i aluminium og R-Design Sportchassis (sænket 15 mm).

Book din prøvetur her!

Loading...

Prislister

Fandt du ikke hvad du søgte?

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål om Volvo V60

Thomas Skovsgaard

Volvo - Salg

Holstebro

Tlf: +45 96 10 13 75
Email: thos@dahlpedersen.dk

Palle Thaagaard

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 09
Email: pt@dahlpedersen.dk

Thomas Islin Sørensen

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 01
Email: thois@dahlpedersen.dk

Jens Peder Laursen

Volvo - Salg

Skive

Tlf: +45 96 15 39 24
Email: jp@dahlpedersen.dk

Se de andre firmabiler fra Volvo

Firmabil | Volvo

Vælg hvilken model du vil vide mere om

Firmabiler i Volvos 40-serie

Modeller i Volvos 60-serie

Modeller i Volvos 90-serie