Volvo V40 Cross Country | Firmabil

Beskatning fra: 269.900,-

Volvo V40 Cross Country har noget ekstra frihøjde, hvilket giver en mere komfortabel kørsel, specielt på ujævn vej. Volvo V40 Cross Country fås med 3 forskellige diesel-motorer og en 150 HK benzin-motor. Automatgear er tilgængeligt i både diesel- og og benzin-motorerne.

Sammenlignet med Volvo V40, får Volvo V40 Cross Country et mere råt look, samt en smule højere siddeposition. Siddepositionen er dog ikke på højde med en SUV, da det stadig er en kompakt hatchback.

V40 Cross Country
Bilen er spækket med udstyr, både der hjælper på sikkerheden og på designet. Du får de velkendte LED-forlygter med Thors Hammer, LED-kørelys med lyssensor, City Safety, Emergency Brake Assist, fodgængerbeskyttelse (PPS), piskesmældsbeskyttelse (WHIPS) samt selealarm på alle pladser.Desuden får du udstyr som 16" alufælge, Sensus Connect High Performance lydanlæg med 8 højtalere og en 7" skærm, Fartpilot, Klimaanlæg, parkeringssensor og meget mere.

V40 Cross Country Dynamic
Vælger du at opgradere til Dynamic-versionen får du 17" alufælge, el-indfældbare sidespejle, justerbar armlæn, nøglefri betjening af døre / start & stop og meget mere. Du får ikke ekstra sikkerhed ved at opgradere til Dynamic, da Volvo mener at selv de mindre udstyrsversioner bør have mest muligt sikkerhedsudstyr.

Book din prøvetur her!

Loading...

Se de andre firmabiler fra Volvo

Firmabil | Volvo

Vælg hvilken model du vil vide mere om

Firmabiler i Volvos 40-serie

Modeller i Volvos 60-serie

Modeller i Volvos 90-serie