Renault TALISMAN Sport Tourer | Firmabil

Beskatning fra: 263.700,-

Renault TALISMAN | Årets Business Bil 2017

Komfort, praktisk indretning eller køreglæde... du behøver ikke træffe et valg!
Pladsen i Renault Talisman Sport Tourer er fremragende. Den indbyder til afslapning og frakobling. Når du sætter dig i de komfortable sæder, lægger du virkelig mærke til kvaliteten i bilen. De forreste sæder giver dig flere forskellige indstillingsmuligheder. Du kan få massagefunktion, ventilerede og opvarmede sæder, der forbedrer alle dine køreturer markant. Med Multi-Sense® (køreindstillinger, eco, comfort, sport etc.) kan du individualisere din køremåde efter dine ønsker. Med Ambilight belysning i kabinen kan tilpasse bilen efter dit humør, samtidig med at du nyder en optimal kørekomfort med 4 CONTROL (firehjulsstyring).

Fantastisk rummelighed til dine passagerer og din bagage
I bagagerummet er der plads til de helt store ferier golf- og weekendture. Bagagerummet er blandt de største i klassen. Du kan åbne bagklappen automatisk ved at bevæge foden under den bagerste kofanger. Åbningen i bagagerummet er bredt, der er en lav læssekant og en plan bund, hvilket gør det let at læsse hele familiens bagage. Der venter dig store oplevelser i din nye Renault Talisman.

TALISMAN Sport Tourer ZEN
Udstyret i Renault TALISMAN er enestående. En bil hvor du virkelig for noget for pengene. Eksempelvis får du som standard en 7" touchscreen med Apple CarPlay, DAB+ og 8 højtalere. Derudover får du automatisk klimaanlæg, førersæde med massagefunktion, læderrat med varme, nøglekort med håndfri betjening, fartpilot, forlygter med LED kørelys, el-klapbare side spejle med varme, regn- og lyssensor, tågeforlygter med statisk kurvelys, parkeringssensorer for og bag samt 17" alu-fælge.

TALISMAN Sport Tourer INTENS
Har du lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra, kan du vælge at opgradere til TALISMAN-INTENS. Her får du mere udstyr som eksempelvis indtræk i stof og kunstlæder, R-Link 2 multimediesystem med en 8,7" touchscreen med navigation og kort over Europa, advarsel ved blinde vinkler, afstandskontrol, aktivt nødbremse system (AEBS), bakkamera og sidesensorer, sort indtræk i stof og kunstlæder, LED-forlygter med forbedret belysning, samt Ambient Lightning (indstillelig kabinebelysning i fem farver).

Book din prøvetur her!

Loading...

Business Danmark kårer årets Businessbil 2017 | Renault Talisman

Prisen der nævnes i videoen er ikke længere gældende (den er nu meget billigere)

Se de andre Renault-modeller

Firmabil | Renault

Vælg hvilken model du vil vide mere om