Renault SCENIC | Firmabil

 

Beskatning fra: 240.700,-

Sikker familiebil
Renault SCENIC er en god bil til familien med mindre børn. Har du store bør kan storebror Renault Grand SCENIC være et godt bud, da den har bedre plads på 2. sæderække, samt et større bagagerum (samt 7 sæder som standard). Den nye Renault SCENIC er fyldt med udstyr, så den scorer masse af point på både sikkerhed, komfort og design. Derfor scorer den og 5 stjerner i Euro NCAP's sikkerhedstest!

Bedre plads og bedre teknologi
Den nye Renault SCENIC har fået et større bagagerum, den er længere end den tidligere model, hvilket har givet mere plads på bagsædet, samt den fås med et større udvalg af motorer. I Renault SCENIC går teknologien længere og bliver synonym med glæde og ro. Der er tænkt på alt, der kan lette din kørsel. Det nye Citybrake system virker helt op til 60 km/t, hvis eksempelvis fodgængere går ud foran bilen og føreren ikke selv reagerer.

SCENIC ZEN
Med en SCENIC ZEN får du alt det nødvendige som standardudstyr. Herunder gælder eksempelvis R-Link 2 multimediesystemet med en 7" touchscreen. R-Link 2 indeholder både navigation og Bluetooth. Desuden får du 20”alu-fælge, de velkendte C-Shape forlygter med 3D LED kørelys, nøgle med håndfri betjening, regn- og lyssensor, automatisk klimaanlæg, skiltegenkendelse og advarsel ved vognbaneskift.

SCENIC BOSE
Vil du forkæles lidt ekstra kan du opgradere til BOSE-versionen. Her får du "High Class" udstyr, som du normalt kun finder i lidt dyrere biler. Her kan eksempelvis nævnes BOSE Surround-Sound-System med 11 højtalere, der leverer en ekstrem ren og naturlig lydoplevelse. Du får desuden også massagefunktion i førersædet, Renault Multi-Sense (forskellige køreindstillinger efter behov), ”One Touch” el-nedfældelige bagsæder, LED-forlygter (Pure Vision®) som giver et markant forbedret overblik), samt justerbar midterkonsol med armlæn. Sidst men ikke midst opgraderes R-Link 2 skærmen til en 8,7" touchscreen.

Book din prøvetur her!

Loading...

Se de andre Renault-modeller

Firmabil | Renault

Vælg hvilken model du vil vide mere om