Renault MEGANE Sport Tourer | Firmabil

 

Beskatning fra: 196.400,-

Renault MEGANE Sport Tourer er den perfekte firmabil, som også giver plads til hele familien. Hvad enten du leder efter en brændstoføkonomisk pendlerbil, eller en sjov, sporty og kraftfuld firmabil, så opfylder Renault MEGANE Sport Tourer dit behov. Motorudvalget er stort både på diesel og benzin, og det samme er udstyrslisten.

MEGANE Sport Tourer ZEN
Vælger du ZEN-versionen får du eksempelvis Multimediestystemet R-Link 2, på en 7” touchscreen med navigation og Bluetooth, klimaanlæg, læderrat, vognbaneassistent, skiltegenkendelse og meget mere.

MEGANE Sport Tourer BOSE
Vælger du at opgradere til BOSE-versionen, har den både "High-Class" lyd og udstyr. Herunder gælder udstyr som Bose Surround-Sound-System, 17” alu-fælge og R-Link 2 opgraderes til en 8,6” touchscreen. Desuden er en del afudstyret noget man primært ser i lidt dyrere biler, som eksempelvis automatisk skift mellem langt lys og kort lys, nødbremsesystem over 30 km/t (AEBS), afstandskontrol, vognbaneassistent skiltegenkendelse og meget mere.

MEGANE Sport Tourer GT
Den nye Renault MEGANE Sport Tourer GT giver dig den ultimative køreoplevelse. Du kan vælge mellem en 165 HK diesel eller en 205 HK benzinmotor. Begge er udstyret med automatgear, paddle-shift (ratgearskifte), krombelagt rørhale og en masse ekstra sporty udstyr. Undervogn og udstyret i GT-versioen er gearet til køredynamik, ingen undtagelser. Her får du en kraftfuld bil med Launch Control startsystem, perfekt RS-trimmet undervogn og 18” alu-fælge. Desuden er Renault GT-versionen udstyret med 4-Control (Firehjulsstyring, optimering af undervogn, så alle 4 hjul kan dreje). Den komfortable med sporty køreoplevelse bliver fuldendt med de skålformede sportssæder og elektrisk variabel servostyring.

Book din prøvetur her!

Loading...

Se de andre Renault-modeller

Firmabil | Renault

Vælg hvilken model du vil vide mere om