Renault MEGANE | Firmabil

 

Beskatning fra: 195.300,-

Den nye Renault Megane, er den perfekte firmabil. Om du er på udkig efter en økonomisk pendlerbil, som kører langt på literen, eller om du er på udkig efter en sjov, sporty og kraftfuld bil, så opfylder Renault Megane dit behov. Motorudvalget er stort, og det samme er udstyrslisten.

MEGANE ZEN
I ZEN versionen får du eksempelvis 16” alu-fælge, multimediesystem og navigation (R-Link 2) med en 7” touchscreen, klimaanlæg, læderrat, vognbaneassistent, skiltegenkendelse og meget mere.

MEGANE BOSE
Vælger du i stedet BOSE-versionen, får du i din Renault MEGANE både "High-Class" lyd og udstyr: Bose Surround-Sound-System, 17” alu-fælge. R-Link 2 Multimediesystemet opgraderes til en 8,6” touchscreen. Desuden får du udstyr som man ofte ser i dyrere biler, som eksempelvis automatisk skift mellem langt- / kortlys, nødbremsesystem over 30 km/t (AEBS), afstandskontrol, vognbaneassistent skiltegenkendelse og meget mere.

MEGANE GT
Den nye Renault MEGANE GT giver dig den ultimative køreoplevelse. Her får du den kraftfulde 205 HK motor med automatgear og paddle-shift, 2 krombelagte rørhaler og en masse ekstra gejl. udstyr og undervogn i Renault MEGANE GT er gearet til køredynamik, uden undtagelser. Du får masser af power, Launch Control startsystem, perfekt RS-trimmet undervogn, 18” alu-fælge. Desuden er Renault MEGANE GT udstyret med 4-Control (Firehjulsstyring som optimerer kørekomforten og giver mulig for at tage svingene med højere hastigheder). Den sporty køreoplevelse fuldendes med skålformede sportssæder og elektrisk variabel servostyring.

Book din prøvetur her!

Loading...

Se de andre Renault-modeller

Firmabil | Renault

Vælg hvilken model du vil vide mere om