Renault KADJAR | Firmabil

 

Beskatning fra: 227.900,-

God komfort
Med det store motorudvalg er der helt sikkert en model der passer til dit behov (se prislisten). Om det gælder 4WD, automatgear, økonomisk kørsel, eller stor trækkraft, så findes der en løsning på det hele. Med den ekstra frihøjde og høje siddeposition, får du med Renault KADJAR et exceptionelt udsyn, samt en blød men ikke sejlende kørekomfort. Et pletskud fra Renault! Renault KADJAR er en teknologisk overlegen crossover, der giver en mere spændende hverdag og mulighed for flere oplevelser i fritiden.

KADJAR ZEN
Renault KADJAR har et højt udstyrsniveau, som blandt andet tæller R-Link 2 multimediesystemet. Med R-Link 2 får du en 7" touchscreen, som indeholder både navigation og Bluetooth. Desuden får du automatisk klimaanlæg, 17" alu-fælge, advarsel ved vognbaneskift og skiltegenkendelse. Der er meget mere udstyr, som gør dine hverdagsture mere interessante.

KADJAR BOSE®
Ønsker du lidt ekstra, kan du opgradere til KADJAR BOSE® Fleet. Her får du "High Class" udstyr, som man normalt kun finder i de noget dyrere biler. Herunder gælder eksempelvis BOSE Surround-Sound-System med 8 højtalere, der giver en utroligt klar og naturlig musikoplevelse. Desuden får du 19" alufælge, forrude med varme, parkeringssensor foran og bagved, tagrails samt mørktonede ruder i bag.

Book din prøvetur her!

Loading...

Se de andre Renault-modeller

Firmabil | Renault

Vælg hvilken model du vil vide mere om