Renault GRAND SCENIC | Firmabil

 

Beskatning fra: 257.100,-

Mere plads, mere udstyr
Den nye Renault GRAND SCENIC er blevet endnu større end sin forgænger. Den er længere, hvilket har givet mere plads på bagsædet. Desuden kan du nu få den med et større udvalg af motorer, samtidig med at alt det nødvendige udstyr nu er blevet standard, og kun fantasien sætter grænser for hvad du kan tilvælge af ekstraudstyr.

Sikker familiebil
Da den nye Renault GRAND SCENIC er fyldt med standardudstyr, er den også blevet bedre på sikkerhed, komfort og design. Derfor får den selvfølgelig 5 stjerner i Euro NCAP's sikkerhedstest! I Renault Grand Scénic er teknologien videreudviklet og er i dag den mest teknologiske i hele Renault modelprogram. Der er gjort alt for at gøre din hverdag lettere. Det nye Citybrake system virker med helt op til 60 km/t, hvis eksempelvis en fodgænger bevæger sig ud foran bilen.

GRAND SCENIC ZEN
Som nævnt er bilen spækket med standardudstyr. Herunder gælder eksempelvis R-Link 2 multimediesystemet, som kommer med en 7” touchscreen. R-Link 2 indeholder f.eks. navigation og Bluetooth. Desuden får du allerede i ZEN-versionen 20” alu-fælge, skiltegenkendelse, regn- og lyssensor, advarsel ved vognbaneskift, nøglekort med håndfri betjening, automatisk klimaanlæg. Derudover kommer den med de velkendte C-Shape forlygter m. 3D LED kørelys. Se mere udstyr på prisliste.

GRAND SCENIC BOSE
Ønsker du alligevel at forkæle dig selv og familien lidt ekstra, kan du opgradere til BOSE-versionen. Her får du "High Class" udstyr som eksempelvis BOSE Surround-Sound-System med 11 højtalere. Desuden får du en justerbar midterkonsol m. armlæn og opbevaring, LED-forlygter (Pure Vision®) som giver en markant bedre belysning, samt Renault Multi-Sense® (forskellige køreindstillinger efter behov). Sidst men ikke mindst opgraderes R-Link 2 multimediesystemet til en 8,7" touchscreen.

Book din prøvetur her!

Loading...

Se de andre Renault-modeller

Firmabil | Renault

Vælg hvilken model du vil vide mere om