Renault ESPACE | Firmabil

 

Beskatning fra: 319.000,-

Ny, moderne og mere komfortabel
Alt er anderledes med den nye Renault Espace. Det robuste og letflydende design har fået utraditionelle kurver. Crossover-særpræget er fremtrædende og genfinder elegancen i en enestående bil. Ny Renault Espace - en suveræn invitation til nye perspektiver. Bilen revolutionerer køreoplevelserne med sit Renault Multi-Sense®-system, hvor du kan indstille bilens temperament, så det passer til dit humør her og nu. Alt er i harmoni, fra dynamik og køreegenskaber til lyd- og lysmiljø i kabinen. Vælg en stemning og får en endnu mere intens oplevelse.

Udstyr og sikkerhed med STORT
Renault Espace Life har masser af standardudstyr, som bl.a. Cruise Control med fartbegrænser, Hill Start Assist, kørecomputer, højde- og dybdejusterbart læderrat, parkeringssensor for, bag og sider, aut. dobbeltzone klimaanlæg, elruder for og bag, Nøglekort med håndfri betjeniung, Pure Vision® LED forlygter med lyssensor, vinduesviskere med regnsensor, el-foldbare og juseterbares sidespejle, et hav af sikkerhedsfunkktioner, R-Link 2 multimediesystem og meget meget mere. -Og så har Renault Espace selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCap.

ESPACE BUSINESS
Renault ESPACE er en stor bil med plads til hele familien. I BUSINESS-versionen får du en 130 HK dieselmotor med et hav af udstyr. Herunder gælder eksempelvis multimediesystemet R-Link 2, som kommer med en 8,7" touchscreen med navigation og Bluetooth. alt det, som du har brug for i hverdagen inkl. et fantastisk brugerdefineret speedometer med stor 7” skærm, R-Link 2 Multimediesystem med navigation og 8,7” touchscreen. Desuden tæller udstyr som elektronisk klimaanlæg, læderrat, nøglekort ed håndfri betjening, fartpilot, el-foldbare sidespejle med varme og temperaturføler, C-Shape kørelys med LED, samt LED forlygter som giver perfekt og naturlig belysning.

ESPACE BUSINESS+
Vælger du at opgradere til BUSINESS+-versionen får du en 160 HK dieselmotor med EDC-automatgear og Dobbelt Turbo. Desuden opgraderes udstyrsniveauet markant. Du får eksempelvis Renault Multi Sense teknologien med individuelle indstillinger af speeder- og styrerespons, gearskift, motorlyd, instrumentpael og kabinebelysning. Desuden får du el-indstilleligt førersæde med massage- og memory-funktion, samt indtræk in stof og kunstlæder. På denne version er det desuden muligt at tilkøbe 4CONTROL (firehjulsstyring) som giver en utroligt god kørekomfort. Med 4CONTROL drejer baghjulene modsat forhjulene ved kørsel ved lav hastighed for at gøre bilen mere smidig. Ved kørsel ved højere hastigheder drejer baghulene samme vej som forhjulene for at gøre overhalinger og sving mere "smooth". 

Book din prøvetur her!

Loading...

Se de andre Renault-modeller

Firmabil | Renault

Vælg hvilken model du vil vide mere om