Dacia Sandero Varebil
Sandero Van Interiør

DACIA SANDERO PÅ GULE PLADER

.

DACIA SANDERO
VAN

.

FÅ MEGET MERE FÅ PENGENE MED DACIA SANDERO SOM VAREBIL

DACIA SANDERO VAN - KOMFORT DU IKKE FORVENTER

Den nye Dacia Sandero er lige på trapperne. Her bliver der åbnet op for brugen af alle de moderne og gennemtestede komponenter fra Renault. Dacia Sandero fås i to udstyrsvarianter; Essential og Comfort. Vælger du at opgradere til Comfort, får du en stor touchskærm, klimaanlæg, højdejusterbart førersæde, højde- og dybdejusterbart rat og en masse andet udstyr.

Dacia Sandero Van bygges på samme platform som Renault CLIO Van og Renault CAPTUR Van. Generelt er byggekvaliteten og køreegenskaberne markant bedre i den nye Sandero end i de forrige modeller. Det samme gælder for støjniveauet i kabinen. Generelt får man virkelig meget for pengene med den nye Dacia Sandero. Som Standard får du eksempelvis automatisk nødbremse, fartpilot, Hill-Start Assist og meget mere. 

Sandero kommer i to varianter. Den klassiske hatchback og den moderne crossover/SUV. Den høje variant hedder Dacia Sandero Stepway. Her får du ekstra frihøjde, så du sætter dig ind i bilen og ikke ned i bilen. Uanset hvilken variant du vælger, så er valget af motor enkelt. Bilerne fås udelukkende med en gennemtestet 90HK benzinmotor, men du kan vælge at opgradere til den nye opdaterede version af CVT-automatgearet. Det kører så godt, at man næsten skulle tro, det var Renaults EDC-gearkasse, der sad i bilen.

Alle Dacia har 3 år / 100.000 km fabriksgaranti (alt efter hvad der indtræffer først). Dette gælder selvfølgelig også for den nye Sandero Van.

Dacia Sandero Van
Dacia Stepway Van

.

Priser På Dacia Sandero Van
Sandero Stepway Van

BOOK EN PRØVETUR I EN DACIA SANDERO VAN

Har du en bil vi skal tage i bytte, så oplys dennes registreringsnummer i beskedfeltet.

 

Har du noget at tilføje eller en sidste bemærkning, kan du skrive det her

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Vil du se mere video af
DACIA SANDERO

.

DACIA SANDERO - HATCHBACK
SANDERO STEPWAY - CROSSOVER/SUV