Dacia Lodgy Van

DACIA LODGY PÅ GULE PLADER

.

DACIA LODGY
VAN

.

Denne model er ikke længere tilgængelig i Danmark

DACIA LODGY LEVER OP TIL DE FORVENTNINGER, ENHVER FAMILIE HAR I DAG!
Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles rummelig. Høj komfort med rigtig god plads på alle 3 rækker (2 eller 3 rækker afhængig af model), et stilrent designet interiør, udstyr, der både er moderne og praktisk, og et bagagerum, som hører til blandt de bedste i klassen.

DACIA - 3 ÅRS GARANTI
Dacia Lodgy har alt, der kendes fra Dacia, og alle de kvaliteter, der kræves med hensyn til stabilitet og robusthed. Takket være dieselmotoren dCi 90 med turbo og direkte indsprøjtning er den desuden brændstoføkonomisk. Med komfort, god plads til alle, praktisk udstyr, økonomisk motor samt 3 års garanti eller 100.000 km (afhængigt af hvad der kommer først) er Lodgy stor på alle måder... Kun prisen er lille!

 
DACIA HAR OPLEVET STOR SUCCES I EUROPA

De senere år har Dacia oplevet enorm succes i hele Europa. Det hele kulminerede i 2019, hvor man opnåede det utænkelige.

Denne succes skyldes den store 'Value of money', som man får hos Dacia. Noget der lykkes, fordi man anvender teknik, viden og dele fra Renault. Dette sikrer pålidelige biler til fantastisk lave priser.

Den succes, man har opnået på Duster og Sandero, har selvfølgelig smittet af på Dacia Lodgy. Hele konceptet med pålidelige motorer og slidstærke dele går igen. Derfor får du med en Dacia Lodgy Van en utroligt stor og pålidelig varebil.

Interiør Dacia Lodgy Van
Lodgy Varebil