Dacia Duster Van
Duster Varebil

FÅ EN DACIA DUSTER SOM VAN

.

DACIA DUSTER
VAN

.

EN STOR SUV PÅ GULE PLADER

EN VAREBIL DER IKKE BEKYMRER SIG OM TERRÆNET

Med Dacia Duster Van får du en varebil, hvor du ikke skal bekymre dig om underlaget. Med Duster får du en komfortabel køretur, uanset om det foregår på landevej, motorvej eller off-road. Bilen har 21 cm frihøjde og et stærkt chassis. Den har sat nye standarder for alle Dacia modellerne med sit høje niveau af udstyr og det moderne interiør. 

Hvis du booker en prøvetur i en Dacia Duster, så garanterer vi, at du bliver overrasket. Det nye design er moderne og lever op til nutidens design-standarder. Køreegenskaberne og komforten i bilen er gode.

Var du i øvrigt klar over, at Dacia Duster var den 2. mest solgte bil til private i Europa i 2019? Kun overgået af Dacia Sandero!

 
STOR SUCCES I EUROPA TIL DACIA I 2019

Dacia har de senere år opnået stor succes i Europa. Dette kan man takke Dacia Duster og Dacia Sandero for. I 2019 var Duster den næstmest solgte bil til private i Europa. Her blev den kun overgået af lillebror - Dacia Sandero - som var den mest solgte bil til private i både 2018 og 2019. Med Dacia får du 'Value for money' - et koncept der lykkes pga. samarbejdet med Renault, hvorfra Dacia får teknik og materialer.

DACIA ER UTROLIGT PÅLIDELIGE BILER
I enhver ny Dacia finder du motorer, gearkasser, kobling osv. fra Renault. Hos Dacia anvender man de mest gennemtestede motorer og teknologier fra Renault for at sikre, at det ikke kun er indkøbet af bilen, der er billigt. Ønsker du en pålidelig bil, så er Dacia Duster det sikre valg. 

Interiør Dacia Duste Van
Dacia Duster Van Bakkamera

BOOK EN PRØVETUR I EN DACIA DUSTER VAN

 

Har du noget at tilføje eller en sidste bemærkning, kan du skrive det her

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her