Volvo - Firmabiler

Få et overblik over den vejledende beskatning for Volvos firmabiler. Klik ind på den enkelte model for at læse mere

P l u g - i n    H y b r i d

Skal din firmabil være en Plug-in Hybrid? Alle modeller fås nu som Plug-in Hybrider

Vejledende beskatning af Volvo
Firmabiler

Vælg hvilken model du vil vide mere om

Volvo Stationcar som firmabil

Volvo Sedan som firmabil

Værd at vide om Volvo firmabiler

Firmabiler og beskatningsgrundlag

Volvo er et brand i fremgang. Et brand med ambitiøse visioner om at skabe verdens bedste og sikreste eksklusive biler ud fra et skandinavisk livssyn. Dette er essensen i Volvo Business Line, der tilbyder skræddersyede biler til danske erhvervskunder, som ønsker at lease eller købe en Volvo. Volvos ingeniører har skabt bæredygtige biler med en unik sikkerhed og høj produktkvalitet.

Modelprogrammet understreger Volvos unikke, innovative og luksuriøse tilgang til at skabe biler, hvor mennesket og brugeroplevelsen er i centrum.

Beskatning af fri bil  |  Firmabil

Når der er tale om en firmabil, er det arbejdsgiveren, som betaler for bilen og stiller den til rådighed for en medarbejder. Bilen må benyttes til privat kørsel af hele medarbejderens familie. Som regel er det arbejdsgiveren, som dækker udgifter til grøn ejerafgift, brændstof, forsikring og vedligeholdelse. Når der er tale om en firmabil, beskattes medarbejderen af at have fri bil. Skatten udgør en procentdel af bilens værdi, samt et miljøtillæg. Beskatningen påvirkes ikke af, hvor meget bilen bruges privat.

Book en prøvetur

Bestil din prøvetur online, så sørger vi for, at bil og sælger står klar.