Volvo XC40 - Beskatning af firmabil

Design din firmabil præcis som du ønsker den

Volvo XC40 er Volvos svar på en kompakt Premium SUV. Den er up-to-date, hvad angår både design, teknologi og sikkerhed. Interiøret har sin inspiration fra de større og dyrere biler fra 60-serien og 90-serien, men den er alligevel helt sin egen. Du kan tilpasse den præcis, som du ønsker den, hvad angår valg af farver mm. 

Selvom Volvo XC40 er mindre end Volvo XC60, så er den ikke meget mindre. Den er kun 6mm lavere 4cm smallere. Det er stadig en stor SUV, som egner sig perfekt som firmabil, hvor der også vil være plads til hele familien. 

Som kendetegnet ved Volvo så er XC40 selvfølgelig også højt udstyret. Du får som standard pilot assist og adaptiv fartpilot, alufælge, automatisk klimaanlæg, Volvo On Call samt alle de velkendte sikkerhedsteknologier som Run off Mitigation, sæder der beskytter mod piskesmæld og meget mere.

Med Volvo On Call appen kan du via din smartphone holde styr på og delvist styre din bil. Du kan låse bilen, låse op, forvarme bilen, tjekke brændstofniveau, sende destinationer til bilens navigationsanlæg og meget mere. Volvo On Call er til for at gøre din hverdag lettere. 

Volvo XC40 Plug In Hybrid Firmabil

Beskatningsgrundlag
Plug-in Hybrid

Fra: 348.318,-

Beskatningsgrundlag
Elbil

Fra: 365.080,-

Volvo XC40 Inscription Beskatning

Beskatningsgrundlag
Benzin

Fra: 339.504,-

Præg selv designet på din nye firmabil

Med det moderne design og store udvalg af styling-optioner kan du tilpasse Volvo XC40 præcis, som det passer dig. Uanset om du ønsker en elegant, sporty eller rå firmabil, så kan du få Volvo XC40 til at passe til ønsket.

Volvo XC40 er en rummelig firmabil, hvilket også kommer til udtryk i kabinen. Her får du meget store opbevaringsrum. Det smarte design har gjort firmabilen mere funktionel med mulighed for større opbevaringsrum i døre samt under sæderne. Derudover har du nu mulighed for at tilkøbe en speciel plads i midterkonsollen med trådløs opladning.

Styling og intelligens
Du har mulighed for et hav af tilbehør- og styling-kits både inde og ude, så du kan style firmabilen præcis, som du ønsker den. Med det store udvalg af farvekombinationer (2-farvet karosseri), kan du gøre bilen så personlig, som du drømmer om. 

Volvo har implementeret nogle af de smarteste teknologier fra deres 90'er serie, som eksempelvis deres intelligente op- og nedblænding, der giver dig det optimale overblik over trafikken om aftenen. Den kan selv blænde ned for modkørende i modsatte vejbane, mens den holder din vejbane oplyst, som hvis du stadig kørte med langt lys

.

.

Få fantastisk lyd i din Volvo XC40 firmabil

Harman Kardon i firmabilen
Det er normalt, at du kan få god lyd i din firmabil. Men med disse Harman Kardon højtalere får du fantastisk lyd samt et premium look til den i forvejen friske og stilrige kabine. Dette lydanlæg leverer hele 600 watt fordelt på de 14 højtalere i kabinen. Samtidig vil en 12-kanals forstærker optimerer lydkvaliteten. Hvis der er meget støj i kabinen, kan systemet selv justere lydstyrke og intensitet, så du får en fantastisk lydoplevelse i din firmabil.

En firmabil med Premium udstyr
De teknologier, som vi også kender fra Volvos større biler, er selvfølgelig også tilgængelige i Volvo XC40. Det gør den til en af de bedst udstyrede modeller på markedet for "mindre" premium-SUV'er. IntelliSafe Assist pakken er standard, når du vælger Volvo XC40 som firmabil. Derudover har du mulighed for at tilkøbe IntelliSafe Surround:

  • IntelliSafe Assist
    • Pilot Assist
    • Adaptiv fartpilot
  • IntelliSafe Surround
    • Cross Traffic Alert med bremsehjælp
    • Blindspot Warning (BLIS)

Book en prøvetur i en Volvo XC40

 

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Kontakt en af vore salgskonsulenter for at høre mere

Holstebro

Thomas Skovsgaard - Salgschef Holstebro

Thomas Skovsgaard

Salgschef

Viborg

Palle Thaagaard - Sælger Viborg

Palle Thaagaard

Salgsrådgiver

Viborg

Thomas Islin Sørensen - Sælger Viborg

Thomas Islin Sørensen

Salgsrådgiver