Nyt bilhus i Holstebro

Så blev det nye bilhus på Nybovej 39 i Holstebro endelig færdigt.

Vi har nu fået en udstilling på lige godt 1.000 kvadratmeter. Den nye udstilling rummer et Renault Show-room, et Dacia Corner og et Volvo Selekt Show-Room.

I 2011 byggede vi nyt bilhus i Viborg. - De gode erfaringer fra byggeriet i Viborg har vi taget med med til Holstebro. 

Det er Henrik Dahl fra nabofirmaet, Dahl Biler, som har bygget huset, og Dahl Pedersen lejer sig ind i lokalerne. At navnet Dahl går igen i begge firma-navne er en tilfældighed, og det er altså to vidt forskellige firmaer, der er tale om.

Til trods for, at vi har øget det samlede areal under tag med over 50% og får langt større glasfacader og flere porte, så forventer vi kun svagt stigende energiforbrug. Der er nemlig investeret i LED lys overalt og bedre isolering mv. gør, at opvarmningsbehovet i også ligger noget under det, vi er vant til.

Vi har investeret millioner i helt nye driftsmidler på værkstederne, så vi kan tilbyde alt fra hjulskift til yderst avancerede diagnoser og reparationer, og kunderne kan føle sig trygge ved at overlade deres biler til os.

Som så mange andre brancher kom også bilbranchen på smalkost under finanskrisen, men nu er der nye tider på vej. Danskerne er nemlig atter blevet villige til at investere i både nye og brugte biler.

"Sidste år oplevede bilbranchen et rekordår og det tyder på, at vi kan forvente os noget lignende i år, siger" Jørgen Dahl Pedersen og Thomas Skovsgaard tilføjer: "Det går ekstremt hurtigt for tiden. Vi glæder os til at byde kunderne velkomne i de nye flotte omgivelser.

Vi har i alt omkring 70 medarbejdere, hvoraf de 18 arbejder i Holstebro-afdelingen. 5 nye er kommet til inden for det seneste år.

Grand opening / Åbent hus

Hele uge 17 - Fra mandag den 24. april til og med søndag den 30. april holder vi åbent hus med knald gode tilbud. Desuden vil der være guidede rundvisninger flere gange i løbet af ugen. Detaljeret program, med åbningstider og kampagner, følger senere.

Det er to år siden, at dialogen og tanken om at bygge et nyt bilhus på Nybovej kom i gang. Første spadestik blev taget i april 2016.

Beslutningen om at flytte blev taget dels fordi faciliteterne ikke længere var tidsvarende og det ville være nødvendigt med større investeringer for at leve op til nutidens krav fra vore importører. Samtidig var faciliteterne blevet for små. Udstillingen var trang efter at vi har fået Dacia ind, og vognparken af især Renault og Dacia er vokset meget de senere år og det har nødvendiggjort ansættelse af flere mekanikere.

"Dahl Pedersen A/S har oplevet stor vækst de seneste år og var efterhånden vokset ud af lokalerne på Nørrebrogade 50. Da lokalerne samtidig skulle renoveres for at leve op til kravene fra h.h.v. Volvo, Renault og Dacia, valgte vi i stedet at sige ja tak til at flytte ud på Nybovej" siger Jørgen Dahl Pedersen.

Vi tror dog også på, at det giver medarbejderne ny energi og arbejdsglæde at flytte til nye og større omgivelser. De er dygtige og flittige, så de fortjener det.